Φώφη Γεννηματά: Ο Αντετοκούνμπο αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά

Από την ώρα της στέψης των Μπακς ως πρωταθλητές ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει να στείλουν τα συγχαρητήρια τους στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που κατέκτησε και το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη (MVP) στους τελικούς. Η Φώφη Γεννηματά έστειλε το δικό της μήνυμα στον Έλληνα σούπερ σταρ, μετά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Ο θρίαμβος των Μιλγουόκι Μπακς γιορτάστηκε στην Ελλάδα όσο και στην πόλη της πολιτείας του Γουισκόνσιν αφού χιλιάδες Έλληνες ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν το καθοριστικό έκτο παιχνίδι των τελικών του NBA ανάμεσα στα «ελάφια» και τους Φοίνιξ Σανς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φανταστικός αφού σημείωσε 50 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και έκανε 5 τάπες, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστος από τη γραμμή των ελεύθερων βολών από όπου είχε 17/19.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αποθέωσε τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς. Η κ. Γεννηματά έγραψε συγκεκριμένα «Όταν κοιτάς ψηλά, έχεις δύναμη και όρεξη για δουλειά, δεν υπάρχουν όρια. Ο Γιάννης δεν μας κάνει μόνο περήφανους. Αποτελεί παράδειγμα για όλους και ιδίως για τη νέα γενιά». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με το μήνυμά της ανέβασε και μια φωτογραφία του «Greek Freak» να σηκώνει το βραβείο του MVP.

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση της για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Προηγούμενο άρθροΤόλης Βοσκόπουλος: Σήμερα η κηδεία του – Η επιθυμία της Άντζελας Γκερέκου
Επόμενο άρθροΑντετοκούνμπο: MVP και στους πανηγυρισμούς ο Greek Freak