Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)

Στη μάχη των προκριματικών του Champions League ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τη Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00).

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Αζέρους, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο, με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μπακού.

Η πρώτη μεγάλη μάχη της νέας σεζόν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο ηγέτης των Πειραιωτών κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισε την αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, που είχαν πάρει από νωρίς τις θέσεις τους στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου.

Ο ηγέτης της πειραϊκής ομάδας, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνομίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου. Συγκεκριμένα, δίπλα του ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον πρόεδρο των πρωταθλητών, με τον ηγέτη της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να σηκώνει το χέρι και να χαιρετάει τους οπαδούς.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΗ ενδεκάδα της Νέφτσι Μπακού κόντρα στον Ολυμπιακό
Επόμενο άρθροΤα συγχαρητήρια των Αγγελόπουλων στον Γιάννη και τον Θανάση