Φιλιώ Πυργάκη: Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές της – Πώς αποχαιρέτησε τους δικούς της ανθρώπους

Την κόρη της, τον γαμπρό της και τα δύο εγγόνια της ζήτησε να δει η Φιλιώ Πυργάκη η μεγάλη ερμηνεύτρια των δημοτικών τραγουδιών πριν να φύγει από τη ζωή το Σάββατο το πρωί.

Όπως περιγράφει η συμπεθέρα της Ιωάννα Παπαγεωργίου η Φιλιώ Πυργάκη κάλεσε δίπλα της τη μοναχοκόρη της, Γαρυφαλλιά, τον γαμπρό της Αντώνη και τα δύο εγγόνια της, τον Θεοδωρή και τον Φίλιππο.

«Εγώ παιδί μου θα φύγω. Να είστε μονιασμένοι, δυνατοί και περήφανοι για μένα» είπε η Φιλιώ Πυργάκη αγκαλιάζοντας έναν-έναν και τα τέσσερα άτομα που κάλεσε για να αποχαιρετίσει.

Σύμφωνα με την κυρία Παπαγεωργίου, που μίλησε στην Espresso, στη Φιλιώ Πυργάκη είχε στοιχίσει πολύ ο θάνατος πριν από περίπου δύο μήνες του πολυαγαπημένου συζύγου της Δημήτρη Κωστόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, όπως, δηλαδή, και η 77χρονη τραγουδίστρια.

Την είδηση του θανάτου της Φιλιώς Πυργάκη έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Μαρία Γιαννακά, με ανάρτησή της στο Facebook.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Σρόιτερ: Η απίστευτη ατάκα που του λένε οι κορούλες του για το δελτίο ειδήσεων
Επόμενο άρθροΦολέγανδρος: Σίγουρη η κακοποίηση της Γαρυφαλλιάς πριν τη δολοφονία – Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος