«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Fraport Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά

Το πρόγραμμα Amber Alert Hellas που συντονίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εντάχθηκε η εταιρεία Fraport Greece, με την ενεργή συμμετοχή των 14 αερολιμένων σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Άκτιο, Ζάκυνθο, Χανιά, Μυτιλήνη, Σάμο, Σκιάθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω και Ρόδο.

Σε κάθε ενεργοποίηση Amber Alert Hellas τα ψηφιακά μέσα των 14 αερολιμένων της εταιρείας θα προβάλλουν άμεσα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών για το περιστατικό εξαφάνισης, ώστε όλοι να συμβάλλουν στη διαδικασία εντοπισμού του παιδιού σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την ΕΛ.ΑΣ. και τις αρμόδιες θεσμικές υπηρεσίες.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Fraport Greece και οι αερολιμένες που διαχειρίζεται σε 14 πόλεις της χώρας μας, συμμετέχουν ενεργά στο Πρόγραμμα Amber Alert Hellas. Η συμμετοχή της εταιρείας ενισχύει σημαντικά και καθοριστικά το Πρόγραμμα και μεγιστοποιεί την προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας για τα περιστατικά εξαφανίσεων παιδιών, που αξιολογούνται από τις Αρχές ως εξαιρετικά σημαντικές, με τα αγνοούμενα παιδιά να διατρέχουν κίνδυνο.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της εταιρείας και το ανθρώπινο δυναμικό της για την άμεση και θετική τους ανταπόκριση στο αίτημά μας καθώς και την άριστη συνεργασία μας.»

Ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece, κ. Ηλίας Μαραγκάκης ανέφερε «Η συνεργασία μας με το Χαμόγελου του Παιδιού για τη στήριξη του Προγράμματος Amber Alert θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή υποχρέωσή μας. Ευελπιστούμε να μπορέσουμε μέσα από τις ενημερώσεις που θα εμφανίζονται εφεξής στα αεροδρόμια, να συμβάλουμε στο σπουδαίο έργο του για την προστασία των παιδιών.

Τα 14 αεροδρόμια που διαχειριζόμαστε δεν αποτελούν μόνο πύλες εισόδου τουριστών αλλά και μεγάλης σημασίας υποδομές τόσο για τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται όσο και για την ελληνική κοινωνία συνολικά.»

Μια συνεργασία που μπορεί να κάνει την διαφορά και να μας γεμίσει αισιοδοξία!

Προηγούμενο άρθροΚικίλιας: Με σεβασμό και αγάπη παροτρύνουμε και τους Ρομά συμπολίτες μας να εμβολιαστούν
Επόμενο άρθροΗλιούπολη: Συναδέλφους του στα δικαστήρια «έτρεχε» ο μαστροπός-αστυνομικός