Δικηγόρος 30χρονου: «Μια υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο»

Στη Νάξο θα παιχτεί η επόμενη σκηνή της τραγωδίας που εξελίχθηκε στη Φολέγανδρο τις προηγούμενες ημέρες, με θύμα μια 26χρονη γυναίκα.

Εκεί βρίσκεται ο σύντροφος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς και καθ’ ομολογία δολοφόνος της, προκειμένου να απολογηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Στην Νάξο βρέθηκε και ο δικηγόρος του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, ο οποίος εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της οικογένειας του κατηγορούμενου κάνοντας λόγο για «μια υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο».

Σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr, ο κ. Βλάχος ανέφερε πως η οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία – όπως είπε – είναι «κυριολεκτικά συντετριμμένη», έχει δώσει εντολή για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικά συντετριμμένη και μου έδωσε εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» ανέφερε και ο κ. Βλάχος.

«Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΜαγικές στιγμές χάρισε ο Γιώργος Νταλάρας στην Τεχνόπολη
Επόμενο άρθροΤρόμος… στη Wall Street από την παραλλαγή Δέλτα – Η χειρότερη συνεδρίαση της χρονιάς