Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος είναι ο μυστηριώδης μέλλοντας σύζυγός της;

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη αιφνιδίασε το βράδυ της Δευτέρας τους διαδικτυακούς της φίλους, ανακοινώνοντας πως παντρεύεται, δείχνοντάς μας παράλληλα το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της.

Πολλοί αιφνιδιάστηκαν ωστόσο, μιας και το μοντέλο δεν μας έχει δείξει ποτέ δημόσια τον σύντροφό του, καθώς κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

View this post on Instagram

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Τα social media πήραν «φωτιά» αμέσως μετά την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη, με πολλούς να ψάχνουν τον σύντροφό της και να ρωτάνε για αυτόν.

Η τελευταία αποκάλυψε ωστόσο πως ούτε η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να δείξει ποιος είναι ο σύντροφός της, ούτε εκείνος επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Η μόνη φορά που η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας έδειξε δημόσια τον μελλοντικό σύζυγό της, ήταν στις αρχές Μαΐου, όταν είχε ανεβάσει ένα βίντεο μέσα από το αμάξι και του έδινε ένα φιλί στο μάγουλο.

Προηγούμενο άρθροNBA: Γιάννης όπως κανείς άλλος
Επόμενο άρθροΜάρω Βαμβουνάκη: Έχω φάει ξύλο από άνδρα κι έχω ρίξει. Ο έρωτας δεν γνωρίζει από καθωσπρεπισμούς – Οργή στο Facebook