Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Δένδιας – Θα προηγηθεί επίσκεψη στο Ισραήλ

Στην Κύπρο μεταβαίνει αύριο Τετάρτη ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μετά τις προκλήσεις και τις απειλές Ερντογάν.

Στενός συντονισμός ενάντια στην τουρκική παράνομη συμπεριφορά

Θα προηγηθηθεί η επίσκεψη του κ. Δένδια στο Ισραήλ όπου θα συναντηθεί με το νέο υπουργό Εξωτερικών της χώρας και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Κύπρο όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη και τον δήμαρχο Αμμοχώστου Σ. Ιωάννου.

«Μεταβαίνω αύριο 21/7 στο Ισραήλ, όπου θα συναντηθώ με τον νέο ΥΠΕΞ @yairlapid. Στο επίκεντρο των συνομιλιών η περαιτέρω ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς, τα πολυμερή σχήματα συνεργασίας και οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

»Εν συνεχεία μεταβαίνω στην Κύπρο όπου θα γίνω δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα συναντηθώ με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον στενό συντονισμό μας στην αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης συμπεριφοράς, όπως και με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σ. Ιωάννου» έγραψε στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

Προηγούμενο άρθροΣκάνδαλο Pegasus: Εισαγγελική έρευνα στη Γαλλία για το ισραηλινό λογισμικό κατασκοπείας
Επόμενο άρθροΠαρατείνεται για 4 μήνες η ισχύς των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης υποψήφιων οδηγών