Λάτσιο για Χισάι: «Δεν θα εκφοβιστούμε από όσους χρησιμοποιούν βίαιους τρόπους»

Η Λάτσιο δείχνει την συμπαράστασή της στον Ελσίντ Χισάι, μετά τις ακραίες αντιδράσεις των οπαδών της για την επιλογή του νέου αποκτήματος των Λατσιάλι να συστηθεί στους καινούργιους του συμπαίκτες, τραγουδώντας το «Bella Ciao».

Οι οπαδοί της ομάδας της πρωτεύουσας είναι γνωστοί για τις φασιστικές του αντιλήψεις, τις οποίες εκδήλωσαν και κατά του Αλβανού μπακ. Μάλιστα έφτασαν να τον αποκαλέσουν ακόμα και «σκουπίδι» για την επιλογή του να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η Λάτσιο φρόντισε, μέσα από ανακοίνωσή της, να στηρίξει τον Χισάι και να καταδικάσει όλες τις ακραίες ενέργειες των υποστηρικτών της, τονίζοντας πως: «Ποτέ δεν θα είμαστε στο πλευρό αυτών που αρνούνται τις αξίες του αθλητισμού».

Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα ανέφερε: «Η Λάτσιο καταδικάζει έντονα το ντροπιαστικό πανό εναντίον του Ελσίντ Χισάι. Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του τύπου. Ποτέ δεν θα είμαστε στο πλευρό αυτών που αρνούνται τις αξίες του αθλητισμού. Από την άλλη, είμαστε στην πλευρά του αθλητή μας και όλων των άλλων παικτών που βρίσκονται στην ομάδα μας. Δεν θα εκφοβιστούμε από εκείνους που χρησιμοποιούν βίαιους και επιθετικούς τρόπους. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο μας».

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στους Αγίους Θεοδώρους – Συνελήφθησαν οπλισμένοι άνδρες στον Προαστιακό
Επόμενο άρθροΚύπρος: Αυτή η περιοχή «ανοίγει» στην Αμμόχωστο – Περιλαμβάνει 36 ελληνοκυπριακές περιουσίες