Αλιευτικά σκάφη…. ξηράς

Να βελτιώσει την εικόνα του παραλιακού μετώπου, επιχείρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, απομακρύνοντας τα αλιευτικά σκάφη, τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα εδώ και δεκαετίες στην παραλία της Αρετσούς.

Κλιμάκιο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Πρασίνου  και Ανακύκλωσης μετέβη το πρωί  στο σημείο και με συντονισμένες κινήσεις,  ξεκίνησε τον καθαρισμό του χώρου, όπου υπάρχουν περισσότερες από είκοσι βάρκες, χωρίς πινακίδα αριθμού νηολογίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη παρέλθει η προθεσμία που δόθηκε στους ιδιοκτήτες, προκειμένου να ενεργήσουν για την απομάκρυνση των σκαφών τους.

«Στα πλαίσια του νοικοκυρέματος των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας, ξεκινήσαμε να καθαρίσουμε την παραλία της Αρετσούς από τα σκάφη, τα οποία έχουν αφεθεί εδώ και δεκαετίες, στο έλεος του καιρού. Τα περισσότερα από αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης και εμπόδια για τις υπηρεσίες καθαριότητας. Αυτό που κοιτάμε καθημερινά είναι να κάνουμε καλύτερη την παραλία μας, να μπορεί ο κόσμος να κάνει πιο ελεύθερα τη βόλτα του και την άσκησή του», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Προηγούμενο άρθροΦολέγανδρος – ΜέΡΑ25: H πατριαρχία θα καταδυναστεύει, θα τραυματίζει και θα σκοτώνει όσο υπάρχει
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός: Το προφίλ των Μούρα και Λουντογκόρετς