Αποκλειστικό in.gr: O Masterchef Παύλος Χάππιλος πρωταγωνιστεί σε video clip ποπ τραγουδιού!

Τη νύχτα του Σαββάτου 17/7, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του videoclip ενός τραγουδιού για το οποίο τα έχουμε ξαναπεί. Ο ανήσυχος καλλιτέχνης της ποπ, ο Silot, διασκεύασε ένα κλασικό, πια, τραγούδι των Μίκρο. Στο κλιπ συμμετείχαν, εκτός από τον τραγουδιστή, δύο νέες και ωραίες ηθοποιοί, αλλά και ένα πρόσωπο-έκπληξη: ο Παύλος Χάππιλος του Masterchef.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα πό την αρχή.

To «Αυτή η πόλη» κυκλοφόρησε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, στην έναρξη της οικονομικής κρίσης.

Ο Νίκος Μπιτζένης των Μίκρο είπε στον Silot ότι το κομμάτι, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2007, αφορούσε την δική του γενιά: 80s, 90s, κλαμπ, ατελείωτες νύχτες, χορός, ανθρώπινα σώματα σε επαφή. Τη δεκαετία του 2000 άρχισε να φθίνει όλο αυτό και ο κόσμος έπαψε να είναι τόσο έντονος στη διασκέδασή του.

Η Silotένια διασκευή και το βίντεο κλιπ που μοιάζει με ταινία

Οι Beyond που υπογράφουν τη νέα μουσική παραγωγή φέρνουν τον Silot σε ένα νέο dance σύμπαν, στο οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει. Το κομμάτι των Μίκρο μετατράπηκε έτσι σε μια ηχοποιητική αφήγηση για τις πρώτες μέρες μετά την καραντίνα, τις πρώτες μέρες μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τις πρώτες μέρες της υπόλοιπης ζωής μας.

Έχουμε δει τον Silot σε διάφορα concept και σε ανατρεπτικά κλιπ: μπλε μπογιές να στάζουν από το πρόσωπό του, να σκαρφαλώνει σε καπώ αυτοκινήτων, να τρώει λουλούδια. Ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν είχε ανθρώπους γύρω του, συμπαίκτες.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γυριστεί ένα κλιπ ενός τέτοιου χορευτικού, ζωντανού κομματιού που αποτυπώνει την δίψα μας για έξω και για πάρτυ μετά από τόσους μήνες καραντίνας; Μόνο με κόσμο. Με παρέα. Με πρόσωπα, με σώματα…

Η ταλαντούχα και αεικίνητη Σμαράγδα Νιτσοπούλου, η σκηνοθέτιδα, οραματίστηκε μια αστική, νυχτερινή αφήγηση σαν party road trip που φτάνει μέχρι πρωί και, μάλιστα, επέλεξε να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα σε φυσικούς χρόνους: από το πάρτυ και την βόλτα στο δρόμο, μέχρι την διαδρομή με το αυτοκίνητο και την παραλία. Η μουσική στο τέρμα παντού.

Το in.gr βρέθηκε σε μέρος των γυρισμάτων τη νύχτα του Σαββάτου. Εν τω μέσω μιας πολύ όμορφης ροής και ενέργειας, η Σμαράγδα καθοδηγούσε τον Silot, την Σοφία Περίδη, την Αριάδνη Ζυγομαλά-Σιδέρη καιι τον Παύλο Χάππιλο.

Οι σκηνές εναλλάσσονται ποιητικά και η Αθήνα πρωταγωνιστεί, επίσης, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, καθώς επελέγησαν διαφορετικά locations Το καθένα φέρει το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία ενός αγοριού που συναντά τυχαία την παρέα του μια καλοκαιρινή νύχτα και αποφασίζουν αυθόρμητα και μαγικά να παρτάρουν μέχρι το πρωί.

Η ενδυματολογία του Χάρη Σταματόπουλου σε συνδυασμό με το ευρηματικό make up και hair styling της Αντιγόνης Ακριτίδου ανέβασαν πολύ τον πήχη της αισθητικής του κλιπ. Στην φωτογραφία, συναντάμε τον στενό συνεργάτη της Νιτσοπούλου, τον Αλέξανδρο Χατζηδήμο, ο οποίος φωτίζει προσεγμένα κάθε πτυχή της ταινίας.

Παύλος+ Silot= Music & Sugar

«Γνωρίστηκα με τον Silot μέσω Instagram και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η πρότασή του για να παίξω στο video clip του. Εκείνος σοκαρίστηκε!¨, είπε γελώντας ο Παύλος Χάππιλος στο in.gr σε ένα μικρό διάλειμμα του κλιπ. «Έχουμε μεγάλη αγάπη και οι δύο για την ζαχαροπλαστική και την γαστρονομία, αλλά και την μουσική, τον χορό…», προσέθεσε και συνέχισε λέγοντας «Νομίζω ότι δέσαμε πολύ με τον Silot!»

Παύλος και Silot

Το πρωί της Κυριακής 18/7, ο Παύλος ανέβασε στο Insta του μια φωτογραφία στην παραλία όπου πραγματοποιήθηκε μέρος των γυρισμάτων, κρατώντας την χαρακτηριστική «καρδιά-παντζάρι» που πρωτοείδαμε στο video clip του τραγουδιού «Οι Καρδιές μας Πού Πάνε» του Silot.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ανοίγει τον ομώνυμο δίσκο που έρχεται από Σεπτέμβρη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και το «Αυτή η Πόλη».

View this post on Instagram

A post shared by Παύλος Χάππιλος (@pavlos.happilos)

Είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Χάππιλος συμμετέχει σε μουσικό βίντεο κλιπ και, ομολογουμένως, ανταποκρίθηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός. Τον Αύγουστο ετοιμάζεται για διακοπές στην Ανάφη, ενώ από Σεπτέμβρη ετοιμάζεται για διάφορα πολύ ενδιαφέροντα σχετικά με την μαγειρική.

Ο Silot επέλεξε τον Παύλο για να συμμετάσχει στο video clip του επειδή του αρέσουν οι απόψεις του και οι θέσεις που θαρραλέα παίρνει γύρω από ζητήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Ο Παύλος είναι ωραίος άνθρωπος από κάθε άποψη. Master chef παρακολουθούσα αποκλειστικά για τον Παύλο. Οι αισθητικές μας συγγενεύουν και θεωρώ ότι προσθέτει πολλά η παρουσία του στο κλιπ μου, είμαι ευγνώμων», δήλωσε ο Silot στο in.gr.

Σκηνοθέτιδα, make up artist, Silot, ενδυματολόγος και φωτογράφος

Αναμένουμε! Προς το παρόν, ακούμε το τραγούδι δυνατά. Το video clip θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα.

Καλή επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΑλόννησος: Τι απαντά η Πολιτική Προστασία για την περιπέτεια της οικογένειας ελλείψει ξενοδοχείου καραντίνας
Επόμενο άρθροΚαρδίτσα: Έντονη βροχόπτωση, χαλάζι και δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές μέσα σε λίγα λεπτά