H Μελίνα Ασλανίδου στα καλύτερά της: Bάζει «φωτιές» ποζάροντας με μπικίνι

H αγάπη της Μελίνας Ασλανίδου για την Κρήτη δεν κρύβεται: η τραγουδίστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στο λατρεμένο της νησί.

Μάλιστα, η 47χρονη τραγουδίστρια θα γίνει και παρουσιάστρια για μέρα, καθώς θα αναδείξει τις ομορφιές της Κρήτης στην εκπομπή Life is a Beach.

View this post on Instagram

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina)

H τηλεοπτική συμμετοχή

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό 40+ ημερών, όχι πάντα τόσο ήρεμων, σε όλη την Κρήτη! Σεπτέμβριος- Οκτώβριος του 2020, μετά το πρώτο lockdown και λίγο πριν το δεύτερο, το LIFE IS A BEACH ταξίδεψε στην Κρήτη, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, διανύοντας ακόμη μεγαλύτερες, με φίλους, που έγιναν οικογένεια.

Η Μελίνα Ασλανίδου δοκιμάζει τις υψηλές της νότες, εγκλωβισμένη στο εκκλησάκι της παραλίας Αγιοφάραγγου στο Ηράκλειο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διώξει τον επικείμενο τυφώνα Ιανό, που απειλεί να της ταράξει το ζεν, που με κόπο κατέκτησε, μετά την ειδυλλιακή βόλτα με το ιστιοπλοϊκό στο ανεξερεύνητο από πολλούς νησί της Ντία.

Η νέα πόζα με μπικίνι

Προφανώς με τη σκέψη στο οδοιπορικό αυτό, η Ασλανίδου δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την δημοφιλή παραλία στα Χανιά, το Σεϊτάν Λιμάνι.

Η τραγουδίστρια ποζάρει με μπικίνι και κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της.

View this post on Instagram

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina)

Προηγούμενο άρθροΜανωλόπουλος – κοροναϊός: Υπάρχει πιθανότητα τα παιδιά να έχουν μακράς διάρκειας συμπτώματα
Επόμενο άρθροΙράν: Νεαρός άνδρας σκοτώθηκε σε διαδηλώσεις για τις ελλείψεις νερού