«Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για τον Ντάσα»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ελι Ντάσα και την ΑΕΚ, με την Ενωση μάλιστα να παρουσιάζεται από τους Πολωνούς ως φαβορί στη μάχη για την απόκτηση του Ισραηλινού δεξιού μπακ της Φίτεσε.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξαν δημοσιεύματα στην Πολωνία τα οποία ανέφεραν ότι η Λέγκια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου, αλλά η πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ είναι καλύτερη από την αντίστοιχη που έχει κάνει η ομάδα της Βαρσοβίας.

«Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα στις μεταγραφές. Η Λέγκια ετοιμάζει προσφορά για τον Έλι Ντάσα, ο οποίος παίζει στην ολλανδική Φίτεσε. Ο 28χρονος, όμως, έχει λάβει ευνοϊκότερη πρόταση από την ΑΕΚ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Ισραηλινού οπισθοφύλακα», αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ελι Ντάσα, ο οποίος έχει ρίζες από την Αιθιοπία, έχει συμβόλαιο με τη Φίτεσε μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ πέρσι έπαιξε σε 33 παιχνίδια στο ολλανδικό πρωτάθλημα και είχε 6 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με το Ισραήλ, έχοντας 37 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιορέντε έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα στο γήπεδο και αυτή πλάνταξε στο κλάμα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός-Γώγος: Η εικόνα είναι ανησυχητική – Με τα μέτρα στη Μύκονο μπορεί να έχουμε καλά αποτελέσματα