Χρυσοχοΐδης – Ζάκυνθος: Δεν θα γίνει ο Λαγανάς κέντρο πανδημίας – 120 αστυνομικοί στο νησί

Την Ζάκυνθο επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Μ. Καραμαλάκη, τον Δ/ντη Ασφάλειας Αττικής, Π. Τζαφέρη και τον βουλευτή Δ. Ακτύπη. Πραγματοποίησαν σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, καθώς και με τις τοπικές αρχές και φορείς.

Ο υπουργός σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει από κοντά την υλοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών και της παραβατικότητας στο νησί και κυρίως στον Λαγανά, τον οποίο και επισκέφθηκε μαζί με την ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι οι αρχές δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει φέτος ο Λαγανάς κέντρο διάδοσης της πανδημίας.

Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Ζάκυνθο με 120 άτομα φέτος, έναντι 17 πέρυσι και τόνισε ότι οι επιχειρήσεις και οι έλεγχοι που έχουν ξεκινήσει, θα συνεχιστούν εντατικότερα, ώστε να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

“Με τις φετινές δράσεις θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μέχρι τέλους, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα στο νησί”, δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στον πλανήτη.

Προηγούμενο άρθροΧίος: Ξάδερφος του δολοφονημένου ειδικού φρουρού στου Ρέντη ο αστυνομικός που έσωσε τη 19χρονη
Επόμενο άρθροΗλιούπολη: Προφυλακιστέος ο τρίτος κατηγορούμενος που εξέδιδε την 19χρονη