Ηλιούπολη: «Κολαστήριο το διαμέρισμα – Μπορεί η 9χρονη να ήταν παρών στις φρικαλεότητες»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Ελισάβετ Τσέρτου, δικηγόρου της πρώην συντρόφου του αστυνομικού από την Ηλιούπολη, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Η εντολέας μου δεν μου επιτρέπει να εκθέσω στη δημοσιότητα όσα έζησε. Είναι απόρρητα και δεν θέλει ιδιαίτερη έκθεση» σημείωσε η κ. Τσέρτου, λέγοντας ότι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού βίωσε «δύσκολες καταστάσεις».

Σε ότι αφορά στην 9χρονη κόρη που απέκτησε με τον αστυνομικό η εντολέας της, η κ. Τσέρτου έκανε λόγο ότι «η μάνα δεν έχει δει ακόμα το παιδί της, αναμένει, αγωνιά. Καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να ανατεθεί επίσημα η επιμέλεια στην μητέρα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο αστυνομικός πάντα δημιουργούσε πρόβλημα στην επικοινωνία του παιδιού με την μητέρα.

«Αυτό το διαμέρισμα είναι κολαστήριο εδώ και χρόνια. Ξέρω με κάθε λεπτομέρεια τι γινόταν στο διαμέρισμα και γενικότερα τις ασχολίες του αστυνομικού. Ταύτισα την κοινή διαμονή του ανήλικου τέκνου με όσα έζησε η 19χρονη. Είναι λεπτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω εάν το 9χρονο βρισκόταν θεατής σε στιγμές βιασμού ή απειλών, ξυλοδαρμών. Ωστόσο πιθανολογώ, ότι ενδεχομένως, το παιδί μπορεί να είχε επαφή με όλα αυτά» υπογράμμισε η δικηγόρος.

Ακόμα, έκανε λόγο ότι θα ζητήσουν ιατροδικαστική εξέταση για την 9χρονη, μετά την ανάθεση της επιμέλειας. «Να δούμε τι υπάρχει στην ψυχούλα του, τι είχε βιώσει» τόνισε.

«Η εντολέας μου είναι τίμιο και καλό παιδί. Πολύ βασανισμένο. Η εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με πορνεία ή ροζ βίντεο. Ούτε την εξέδιδε ποτέ. Είναι ικανότατη μητέρα να αναλάβει το κοριτσάκι και να το μεγαλώσει όπως πρέπει» κατέληξε η δικηγόρος.

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές 2021: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: Τα 146 σημεία που θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test