Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

  • Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αστυνομικού.

Πολιτική κόντρα για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργήθηκε πολιτικό ζήτημα με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αστυνομικού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση και ειδικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για καθυστέρηση.

«Ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τη φωτογραφία του αστυνομικού για να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα trafficking;» ανέφερε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Απαντώντας, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη παρέπεμψε στις υπάρχουσες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. και την Κατεχάκη.

«Όλα αυτά έχουν απαντηθεί μέσω δύο ανακοινώσεων. Η μία από την ΕΛ.ΑΣ, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που ανέλαβε την προανάκριση και ενργεί υπό την εποπτεία του εποπτεύοντα, αντιεισαγγελέα Εφετών» ανέφερε η Αριστοτελία Πελώνη σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και υπογράμμισε:

«Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες, ενώ υπάρχει και η τοποθέτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Θα παρακαλούσα όλοι να διαβάσετε πολύ προσεκτικά την ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που περιγράφει όλη την διαδικασία».

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: Νέο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού – Ανησυχία για τουρισμό και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΕξαγωγικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα επισκέφθηκε η Γεννηματά