Η τελευταία κοινή εμφάνιση Δέσποινας Βανδή – Ντέμη Νικολαΐδη πριν το διαζύγιο

Ένα διαζύγιο που δεν περίμενε κανείς, μία ανακοίνωση χωρισμού που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής, με μία λιτή ανακοίνωση επικοινώνησαν την απόφασή τους να χωρίσουν:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Το ζευγάρι είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί σε μία κοινή δημόσια εμφάνιση και ψάχνοντας στο λογαριασμό της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, διαπιστώνουμε ότι η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί ήταν το Μάρτιο του 2020.

Η κοινή τους φωτογραφία τραβήχτηκε στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων στις 2 Μαρτίου του 2020, όταν μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και δύο ακόμα πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον, επισκέφτηκαν το χιονισμένο θέρετρο και πόζαραν χαμογελαστοί.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Προηγούμενο άρθροΣτις Άγριες Μέλισσες με το πρόσχημα ότι είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με τεράστια επιτυχία δίνουν πενταροδεκάρες στους ηθοποιούς
Επόμενο άρθροΧώρισαν μετά από 18 χρόνια Βανδή-Νικολαϊδης-Η ανακοίνωση τους