Ζώδια σήμερα 16/06 Τετάρτη .

Ζώδια σήμερα 16/06 Τετάρτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 16/06 Κριός .

Είναι σαφές ότι έχετε εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνετε. Δεν αισθάνεστε κανένα φόβο ή αμφιβολία καθώς προχωράτε προς τους στόχους σας, ταξιδεύοντας σε ήρεμες θάλασσες κάτω από ανέφελους ουρανούς. Αυτή η καινούργια διάθεση είναι μάλλον αποτέλεσμα της ανανεωμένης δέσμευσής σας. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματά σας, αλλά περιμένετε λίγες μέρες πριν το γιορτάσετε και επίσημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να είστε δημιουργικοί και να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι δεν έχετε ταλέντο. Και ποιος μπορεί να καθορίσει τελοσπάντων τι είναι το «ταλέντο»; Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να είναι κάτω από την μύτη σας. Δοκιμάστε να σηκώσετε τα μάτια σας από τα ρομαντικά μυθιστορήματα και να κοιτάξετε γύρω σας. Ο/Η τέλειος/α σύντροφος θα μπορούσε να είναι ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε από την καθημερινή σας ζωή. Απλά πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι σε σχέση με την επαγγελματική σας κατεύθυνση σήμερα. Το κίνητρό σας έχει εξαφανιστεί χωρίς προειδοποίηση. Τι συνέβη; Ίσως χρειαστεί να εμπλακείτε σε εγχειρήματα που απαιτούν συνεργασία και έχουν πιο ευρεία απήχηση. Τα έργα που αφορούν μόνο τα ενδιαφέροντά σας ή που έχουν περιορισμένο πεδίο δεν σας ενδιαφέρουν πλέον.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Τράπουλα HAL 16/06 – Σχέσεις και Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια σήμερα 16/06 Καρκίνος

Μπορεί να έχετε οράματα σήμερα, κυρίως στο περιβάλλον γύρω σας. Ίσως έχετε την εντύπωση ότι οι άνθρωποι σας λένε ψέματα ή ότι κρύβουν κάτι από εσάς. Ή μπορεί να είστε εσείς αυτός/αυτή που ψεύδεται για ορισμένα πράγματα ή κρύβει τι κάνει. Γιατί τα κάνετε όλα τόσο περίπλοκα; Μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Λέων

Κρατήστε γερά το πορτοφόλι σας σήμερα, γιατί μπορεί να έχετε κάποιες παράξενες (αν και ευγενείς) παρορμήσεις να δωρίσετε χρήματα ή να ξοδέψετε ένα μεγάλο ποσό σε κάτι άχρηστο. Αν πρέπει να σκεφτείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας, κάντε το μόνο αν υπάρξει σοβαρός λόγος. Μήπως να δίνατε λίγο από τον χρόνο σας και όχι χρήματα σε αυτούς που έχουν ανάγκη;

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή δεν είναι μια καλή μέρα για την υπογραφή συμβάσεων ή την πραγματοποίηση σημαντικών αγορών. Μπορείτε να πάτε στο παντοπωλείο, αλλά αγοράστε κιμά, όχι φιλέτο. Κρατήστε τις οικονομίες σας και μην ανοίγεστε. Μην διαπραγματευτείτε για τίποτα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή ακούγεται η προσφορά ή πόσο επιτακτική είναι η συμφωνία, απομακρυνθείτε.

Ζώδια σήμερα 16/06 Ζυγός

Είστε βέβαιοι ότι δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την τρέχουσα κατάστασή σας; Είστε αιχμάλωτος ενός τρόπου ζωής που δεν σας ταιριάζει ή πρόκειται για κατάλοιπο του παρελθόντος; Οι άνθρωποι γύρω σας σας ζητούν να αναλάβετε υπερβολικά πολλές ευθύνες και αυτό σας καταβάλλει. Μην φοβάστε να απομακρυνθείτε από αυτές τις καταστάσεις. Μάθετε να λέτε όχι.

Ζώδια Σκορπιός

Η πρόβλεψη για τη σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για εσάς. Μπορείτε να βασιστείτε στο τρέχον πλανητικό σκηνικό για να αποκαταστήσετε την αυτοπεποίθησή σας, η οποία έχει δοκιμαστεί σκληρά τις τελευταίες ημέρες. Ο χαρισματικός γοητευτικός χαρακτήρας σας περιμένει με λαχτάρα να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Ωστόσο, μην το παρακάνετε. Περιμένετε λίγο να καθαρίσει η ατμόσφαιρα ώστε να μπορείτε να δείτε πιο καθαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία σας σήμερα. Είναι λες και κάτι στρεβλώνει την αντίληψή σας. Μην εκπλαγείτε αν έρθει το βράδυ και νιώθετε ότι έχετε ξεχάσει τα πάντα και ότι το μόνο που θέλετε είναι να ονειροπολείτε. Αύριο θα δείτε ξανά καθαρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Το μέλλον κρύβει μερικές ενδιαφέρουσες περιπέτειες για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα ακτινοβολείτε από ευτυχία. Πολύ ευχάριστη αλλαγή μετά τη θλίψη των τελευταίων εβδομάδων. Προφανώς, οι αποφάσεις που λάβατε λειτούργησαν για το καλύτερο. Ή ακόμα καλύτερα, μήπως είστε ερωτευμένοι; Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ακόμη πιο εύκολο από ό,τι συνήθως να επικοινωνήσετε με του γύρω σας και να μοιραστείτε την χαρά σας.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Τράπουλα HAL 16/06 – Σχέσεις και Επανασυνδέσεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια Υδροχόος

Ο στόχος σας για σήμερα είναι να γοητεύσετε τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσετε. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Απλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τις μεθόδους σας. Δεδομένου ότι το πλανητικό σκηνικό της μέρας τείνει να στρεβλώνει την αντίληψή σας για τα πράγματα, μπορεί να εξαπατηθείτε από αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη. Προσέξτε τι κάνετε και πώς το κάνετε!

Ζώδια Ιχθύες

Είστε σε εξαιρετική φόρμα σήμερα. Μήπως ήρθε μια νεράιδα και με το μαγικό της ραβδάκι διέλυσε όλες τις δυσκολίες των τελευταίων εβδομάδων; Απολαύστε αυτή τη στιγμή ανακούφισης από το άγχος και τις στεναχώριες. Όσο για την ερωτική σας ζωή, μπορεί να προκύψουν μερικές συναρπαστικές ευκαιρίες. Να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Προηγούμενο άρθροΑπεργία: Νέα ταλαιπωρία και διαμαρτυρία επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά – «Μας είπαν θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια»
Επόμενο άρθροΒουηλή: «Μάχη» πολιτικών αρχηγών για το εργασιακό νομοσχέδιο