Ταρώ 10/06 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 10/06 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 10/06 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 3 των ράβδων .

Φανείτε έξυπνοι, Κριέ αλλά μην ξεχνάτε ότι οι φίλοι σας, αγαπούν να περνούν χρόνο μαζί σας. Είναι εύκολο να χαθείτε στη ροή της ημέρας, αλλά μην «κρεμάτε» τους φίλους σας. Προσκαλέστε τους στο σπίτι και μιλήστε για τα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι, ανάποδα

Πάρτε το χρόνο σας, Ταύρε … όλοι περνούν από αλλαγές. Τώρα περνάτε από μια δοκιμασία της πίστης σας. Όλα είναι στο τραπέζι και αμφισβητείτε πεποιθήσεις, αμφιβολίες, φόβους … Τίποτα δεν φαίνεται ξεκάθαρό ακόμη και αυτό είναι κάπως τρομακτικό. Η απογοήτευση που νιώθετε σας δυσκολεύει να μιλήσετε στους άλλους γύρω σας. Αφενός, δεν θέλετε να το συζητήσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Εξακολουθείτε να επεξεργάζεστε τα πάντα, πολύ ωμά. Δεν είναι εύκολο, αλλά μόλις φτάσετε στο τέλος αυτού του ταξιδιού, θα είστε πολύ πιο σίγουρη μέσα σας.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος, ανάποδα

Έχετε διδακτορικό στην αποφυγή προβλημάτων, Δίδυμοι- πριν ακόμη προλάβουν να ξεκινήσουν! Τέλος, όλα όσα έχετε περάσει έρχονται μαζί, ώστε να αναγνωρίζετε τι είναι τοξικό και τι όχι. Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα όταν αντιλαμβάνεστε πως επιστρέφει η αυτοπεποίθησή σας. Μια νέα μέρα ξημερώνει… και η ζωή σας παίρνει στροφή προς το καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΙΟΥΝ’21

Ταρώ 10/06 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Μια συγκέντρωση φίλων είναι αυτό που χρειάζεστε, Καρκίνε. Ένα δωμάτιο γεμάτο αγάπη, καλούς ανθρώπους και φαγητό.. είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσετε την ημέρα σας. Σχεδιάστε το. Το λαχταράτε… και δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να αγκαλιάσετε τους καλύτερους φίλους σας και να τους συναντάτε πιο συχνά.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης

Οι ευκαιρίες έρχονται μια φορά στη ζωή… και όταν αυτή η πόρτα κλείνει, χάνεται για πάντα. Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να συμβούν με σκληρή δουλειά και καλή τύχη. Αλλά, όταν βλέπετε πως η μεγάλη σας ευκαιρία είναι εδώ, μην την κοιτάτε σαν να μην είναι δική σας. Κάντε αυτό που θέλετε! Προσελκύσατε αυτήν τη χρυσή στιγμή!

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Το μυαλό σας είναι αιχμηρό και τα λόγια σας ξεκάθαρα. Υπάρχει δύναμη στο να λέτε αυτό που εννοείτε, Παρθένε. Στείλτε αυτό το email ή το μήνυμα και βγάλτε αυτές τις σκέψεις από το στήθος σας. Καθαρίστε τον αέρα. Ακόμα κι αν δεν σας απαντήσουν, τουλάχιστον εσείς θα ηρεμήσετε.

Ταρώ 10/06 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος, ανάποδα

Μπορεί να μην είστε υπέροχη σε όλα, αλλά είστε αρκετά καλή για να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη δουλειά σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα τέλεια κάθε φορά, Ζυγέ. Κρατήστε τις ισορροπίες, όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Ασχοληθείτε με κάτι που μπορεί να μην είναι δουλειά… αλλά σας δίνει μεγάλη χαρά.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών, ανάποδα

Κοιτάξτε γύρω σας, Σκορπιέ. Υπάρχουν πράγματα που φαίνονται μακρινά και γνωρίζετε ότι βρίσκεστε εκεί που έπρεπε να είστε. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, δούλεψε για όσο την είχατε ανάγκη. Όμως όλα αυτά τα μοτίβα τώρα, χρειάζονται αναθεώρηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων, ανάποδα

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι επιβεβλημένες αλλαγές. Το να αντιστέκεστε επειδή το θέλει κάποιος άλλος κι όχι εσείς… σας δίνει αυτό το ανεξέλεγκτο συναίσθημα που σας αρέσει. Θέλετε να έχετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας. Έτσι, μέχρι να νιώσετε πως θα συμβεί αυτό Τοξότη, θα αντισταθείτε σε κάθε βήμα σας.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Απλά παραιτηθείτε. Ξέρετε ότι αυτή η μάχη δεν βγάζει πουθενά. Προσπαθείτε συνεχώς…μόνο για να ανακαλύψετε πως βρίσκεστε στο ίδιο σημείο. Υπάρχουν πολλοί και καλύτεροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας. Εγκαταλείψτε την επιθυμία σας για έλεγχο επειδή δεν θα τον έχετε πλέον. Εστιάστε σε ό, τι είναι εφικτό. Θα είστε πιο ευτυχισμένη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΙΟΥΝ’21

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Έχετε ταλέντα που πολλοί θα ήθελαν να είχαν. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε και με κάτι διαφορετικό από το να κάνετε το ίδιο πράγμα καθημερινά. Γιατί να μην λάβετε υπόψη αυτή την ιδέα; Λίγα επιπλέον μετρητά στην τσέπη δεν θα σας βλάψουν. Μπορεί μάλιστα να εξελιχθεί σε μια πραγματική δουλειά. Δεν θα ήταν ωραίο, Υδροχόε;

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Νιώστε καλά για τα επιτεύγματά σας. Το μυαλό σας ανακτά την αίσθηση της σαφήνειας. Δουλεύετε σκληρά για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές και αρχίζετε να νιώθετε πολύ καλά όταν ξέρετε ότι αυτή είναι μια ζωή που έχετε δημιουργήσει από την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Τι θέλει να κάνει ο Γιοβάνοβιτς με το «εννιάρι» του
Επόμενο άρθροΖώδια σήμερα 11/06 Παρασκευή