“Αυλαία” με ένα party ρίχνει για την φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30, το «The 2Night Show» ρίχνει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με ένα μεγάλο πάρτι, αλλά και με τον μεγάλο τελικό κυπέλου του παιχνιδιού,«Μάντεψε το!».

Ο Γιώργος Λιβάνης τραγουδά, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής με την ορχήστρα του, μεγάλες επιτυχίες και ξεσηκώνει τις «Σφήκες» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η αήττητη Κατερίνα Ζαρίφη, το φαβορί Ντορέττα Παπαδημητρίου, το αουτσάιντερ Ματίνα Νικολάου, ο απρόβλεπτος Νικόλας Ράπτης, ο πολλά υποσχόμενος Νίκος Γιαννουλίδης, ο αδάμαστος Παναγής Τζωρτζάτος, ο ακαταμάχητος Γιώργος Λιβάνης και ο αχτύπητος Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνουν μια επική μάχη, γεμάτη ξεκαρδιστικές ατάκες και αστείρευτο γέλιο, για να κατακτήσουν τη θέση του πρωταθλητή στο πιο απολαυστικό παιχνίδι του «The 2Night Show»!

Ένας νικητής, ένα χρυσό κύπελλο και επτά χαμένοι. Ποιος θα καταφέρει να σηκώσει το… «τιμημένο» και ποιοι θα «πάνε κουβά»;

Μια εντελώς διαφορετική εκπομπή γεμάτη κέφι και καλοκαιρινή διάθεση!!!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροLive: Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΗ ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε! Το συγκλονιστικό trailer του αποψινού τελευταίου επεισοδίου