To ξέσπασμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ: Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε!

Ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook, o  Γιάννης Παπαμιχαήλ, για την διαδικτυακή “κλοπή”  των προσωπικών του δεδομένων.

“Λοιπόν , κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές . Κάποιοι άλλοι , εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές , κινητά , laptop , iPad , και είναι και τόσο βλάκες , αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία , και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου !!

Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα , και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό . Θα γονατίσουν . Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι πολύ μα…κας να σκεφτεί ότι μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε , ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν ! Θράσος ! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο , αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει . ΑΝΤΕ Για . Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω . Σύντομα η συνέχεια . Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε ! !! Ρε θα πω , ΟΝΟΜΑΤA σταμάτα ρε νούμερο”, έγραψε στην ανάρτηση του ο μονάκριβος γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: Η ιστορία μιας… φωτογραφίας
Επόμενο άρθροΕμβόλιο: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας – «Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη την συνείδησή τους»