Μαρινάκης: «Θρυλικό τρεμπλ, συγχαρητήρια!» (pic)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε στον τρίτο τελικό της Α1 της Βουλιαγμένης με 7-4, έκανε το 3-0 στη σειρά με τον ΝΟΒ και έβαψε… ερυθρόλευκο το φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτόν τον τίτλο η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έκανε το τρεμπλ στη φετινή σεζόν, αφού πριν από το πρωτάθλημα είχε κατακτήσει επίσης την Ευρωλίγκα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το τρεμπλ, γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου, αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τρίτου τελικού και τη νίκη των κοριτσιών του Ολυμπιακού, συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του. «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του πρώτου Θρυλικού τρεμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Βαγγέλη Μαρινάκης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία στα Σεπόλια: «Τι σου έκαναν αγόρι μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος της φονικής επίθεσης
Επόμενο άρθροΜια νίκη μακριά από την άνοδο ο Πανιώνιος – Όλα τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής