Ταρώ 26/05 Τετάρτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 26/05 Τετάρτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 26/05  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 8 των κυπέλλων .

Θα έχετε ισχυρά συναισθήματα όλη την ημέρα. Κάποια στιγμή ίσως νιώσετε πως το διασκεδάζετε λιγάκι, κάπου ανάμεσα στα δάκρυα και το θυμό σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να επεξεργαστείτε τελευταία και δεν είναι εύκολο. Πρέπει να αφήσετε την ανάγκη σας να ελέγχετε τα πάντα και να δώσετε στον εαυτό σας την άδεια να χαλαρώσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Χάσατε μέρος της υποστήριξης που πιστεύατε ότι θα βρείτε από φίλους και μέλη της οικογένειας. Αυτό ήταν τρομακτικό. Δεν ήσασταν ποτέ μόνη τόσο μεγάλο διάστημα και τώρα δουλεύετε μόνη σας τα όνειρά σας. Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα… κι ό,τι κερδίσετε θα είναι από τις δικές σας δυνάμεις.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Δεν σας αρέσει να σπαταλάτε χρόνο, όταν γνωρίζετε πως είστε έτοιμη να προχωρήσετε! Όμως η σημερινή μέρα, θα είναι ένα βήμα μπροστά και πολλά βήματα πίσω. Μην είστε τόσο σκληρή με τον εαυτό σας. Αυτή είναι μόνο μια φάση. Σύντομα θα η ζωή σας, θα γίνει πιο ομαλή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

Ταρώ 26/05  ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων, ανάποδα

Όταν δεν υπάρχει καμιά είδηση, αυτό δεν είναι καλό μαντάτο. Ίσως αναρωτιέστε γιατί αυτό το άτομο δεν τηλεφώνησε κι ούτε καν ενοχλήθηκε να αφήσει ένα μήνυμα. Μπορεί όμως να είναι καλύτερα τα πράγματα από ό, τι νομίζετε. Κάποιες φορές η σιωπή, είναι χρυσός.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων

Πρέπει να εστιάσετε σε ένα πράγμα! Σ’ αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Έχετε τόσες πολλές υποχρεώσεις και τόσο τρέξιμο που ώρες- ώρες χάνετε το ενδιαφέρον σας. Φτάστε στην καρδιά αυτού που θέλετε να δείτε να συμβαίνει και ολοκληρώστε το. Στη συνέχεια, επικεντρωθείτε στο επόμενο θέμα μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών, ανάποδα

Δεν έχετε όλες τις απαντήσεις και είναι λογικό. Όμως κάπως έτσι ξεκινάει η έρευνά σας. Πρέπει να κάνετε τις αναζητήσεις σας, μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Δεν πρόκειται να έρθει να σας βρει μόνο του. Επομένως αντί να περιμένετε αυτό που χρειάζεστε, πηγαίνετε να το βρείτε.

Ταρώ 26/05  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Μπορείτε να εφαρμόσετε τα πλάνα σας τώρα. Εδώ και πολύ καιρό έχετε αφήσει τους άλλους να ελέγχουν τη ζωή σας. Τώρα όμως είστε πλέον σοφότερη πιο ανθεκτική και γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε. Γι’ αυτό και είστε έτοιμη να διεκδικήσετε τη γυναικεία σας δύναμη και να λάβετε αποφάσεις που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί… από καιρό.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ξιφών

Το τελευταίο άτομο που περιμένετε να πει κάτι… μπορεί να σας εκπλήξει. Προσπαθήστε να κοιτάξετε πέρα από το πακέτο των πληροφοριών που καταφτάνουν σωρηδόν. Μερικές φορές οι νεότεροι γνωρίζουν περισσότερα για τα τρέχοντα γεγονότα, επειδή αυτή είναι η γενιά τους. Ακούστε τα νεότερα άτομα γιατί θα σας βοηθήσουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Πρέπει να σταματήσετε να διορθώνετε τα λάθη των άλλων. Επικεντρωθείτε στα δικά σας πράγματα τώρα. Δεν έχετε το χρόνο να ανησυχείτε για το τι κάνουν – ή δεν κάνουν οι άλλοι. Αν δημιουργούν χαοτικές καταστάσεις, ας τις τακτοποιήσουν μόνοι τους. Δεν βοηθάτε όταν τους σώζετε. Αφήστε τους να μάθουν μέσα από τα λάθη τους.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης, ανάποδα

Έχετε κουραστεί με όσα σκέφτονται οι άλλοι και φαίνεται πως πιέζεστε τελευταία απ’ αυτούς. Μπορείτε να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις χωρίς να συμβαδίζετε με τις απόψεις τους. Δεν κάνετε τη δύσκολη αυτή τη στιγμή, αλλά είστε έτοιμη για μεγάλες αλλαγές! Κι αν αυτό τους κάνει να πιστεύουν πως κάνετε «νερά» αφήστε τους να το πιστεύουν.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/05 – Εξομολογήσεις ερωτικές – Εργασιακές εξελίξεις

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια, ανάποδα

Η αυτοεκτίμησή σας χτυπήθηκε πρόσφατα. Νιώθετε πως χρειάζεστε κάποιον να σας κρατήσει το χέρι, μέχρι να νιώσετε πως όλα είναι εντάξει. Ξέρετε ότι θα νιώσετε καλύτερα σύντομα. Τώρα όμως η ζωή σας δυσκόλεψε περισσότερο από όσο μπορούσατε να χειριστείτε και χρειάζεστε ένα ήρεμο μέρος για να χαλαρώσετε.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Είχατε τον έλεγχο πολύ καιρό, όμως τώρα ήρθε η ώρα να παραδώσετε τα ηνία σε άλλο άτομο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο. Βρίσκεστε στο κάθισμα του οδηγού για τόσο καιρό. Δείτε το όμως σαν πράξη αγάπης, ή σαν ένα δώρο στο σύντροφό σας. Εσείς παίρνετε το χρόνο σας και το άτομο που αγαπάτε, ανακτά την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό του.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Προηγούμενο άρθροCNBC: Λειψοί και Ηρακλειά στους ασφαλέστερους προορισμούς του κόσμου
Επόμενο άρθροΆγριες Μέλισσες Spoiler: Νέος κύκλος αίματος απειλεί το Διαφάνι