Αχαΐα: Αγρότης τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε το τρακτέρ του – Συγκινεί η αφοσίωση του σκύλου του

Συγκίνησε τους πάντες η αφοσίωση του σκύλου ενός αγρότη που τραυματίστηκε, νωρίς το πρωί στο Μαζαράκι Δυτικής Αχαΐας, όταν το τρακτέρ του ανετράπη.

Ο χειριστής του αγροτικού ελκυστήρα πήγε να κάνει εργασίες στα χωράφια του με παρέα τον σκύλο του με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Όταν συνέβη το ατύχημα με την ανατροπή του τρακτέρ και τον τραυματισμό του χειριστή του, όλοι έτρεξαν να τον απεγκλωβίσουν και φρόνισαν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, αφού είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Όταν πέρασε η πρωτη αναστάτωση από το συμβάν, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον  σκύλο του, ο οποίος, σύμφωνα με το thebest.gr,  είχε καθίσει πάνω στο αυτοκίνητο με το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο, παρακολουθώντας με αγωνία τη σκηνή που διαδραματιζόταν μπροστά του με πρωταγωνιστή το αγαπημένο του αφεντικό.

Είναι χαρακτηριστικό οτι ο μικρός… «Χάτσικο» δεν απομακρυνόταν από το αυτοκίνητο ούτε όταν ξεκίνησε η μεταφορά του αφεντικού του για το νοσοκομείο, αρνούμενος να τον αφήσει μόνο του εκείνη τη δύσκολη ώρα.

Προηγούμενο άρθροΣτις 14.00 ενημερώνει ο Κικίλιας τους εκπροσώπους των κομμάτων
Επόμενο άρθροΤουρκία: Ξεκινούν οι πρώτες εξαγωγές στρατιωτικών drone σε χώρες της ΕΕ