Η απάντηση του Βαλμπουενά στον ΠΑΟΚ (pics)

Διαφορά επιπέδου. Ο ΠΑΟΚ νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό με 2-1 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά αντί στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο να πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους, προτιμούν να βρίζουν χυδαία τον πειραϊκό σύλλογο και τους ανθρώπους τους. Όπως έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και ο Κρμεντσικ. Αλήτικες συμπεριφορές, σαν κοινοί χούλιγκανς.

Αντίθετα με τον Δικέφαλο του Βορρά, στον Ολυμπιακό υπάρχει ποδοσφαιρικό πολιτισμός. Ο Πέδρο Μαρτίνς, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές του το απέδειξαν περίτρανα μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όταν στάθηκαν όρθιοι και περίμεναν υπομονετικά για την απονομή στον ΠΑΟΚ. Ολοι στο στρατόπεδο του πειραϊκού συλλόγου έδειξαν σεβασμό, παρότι υπήρχε η πίκρα της ήττας.

Οι Ερυθρόλευκοι με τη στάση τους εξέθεσαν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους αμαύρωσαν την επιτυχία τους και προκάλεσαν οργή και αποτροπιασμό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μάλιστα το βράδυ της Κυριακής με αναρτήσεις του στα social media έδωσε μαθήματα στον Ουρουγουανό τεχνικό, στον Κρμεντσικ και στους υπόλοιπους στον Δικέφαλο του Βορρά, που δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό μετά τον τελικό του Κυπέλλου. «Κάποιοι άνθρωποι μιλάνε πολύ όμως η νίκη είναι ταπεινή. Η νίκη ισούται με σκληρή δουλειά και η νίκη σημαίνει να δείχνεις σεβασμό. Έχουμε αποδείξει πολλά μέσα σε δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος.

Στη δεύτερη ανάρτηση που έκανε έγραψε: «Το καταλάβαμε. Πήρατε το Κύπελλο και αισθάνεστε καλά, έτσι; Σεβαστείτε όμως την ιστορία. Αφήσαμε τα… ψίχουλα για εσάς. Φάγατε λίγο και νιώθετε ήδη χορτάτοι/ανόητοι;» (σ.σ κάνει λογοπαίγνιο με το full/fool).

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Προηγούμενο άρθροΤη 10η θέση στον Τελικό της 65ης Eurovision κατέκτησε η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΠέτρος Φιλιππίδης: “Οσο δεν μιλάμε τόσο περισσότερο ανησυχεί”, απαντούν οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν