Καλαμάτα – Ρόδος: Μεγάλο τρίποντο και… φουλ για άνοδο η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα με μια ακόμη κυνική εμφάνιση νίκησε με 1-0 τη Ρόδο στο ντέρμπι του Νότιου Ομίλου της Football League και έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο της στη Superleague 2. Η «Μαύρη Θύελλα» μπήκε από το ξεκίνημα του ματς δυνατά με σκοπό να καθαρίσει και με το τρίποντο που πήρε έφυγε 5 βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο και είναι στην κορυφή του Νοτου και αγκαλιά με την άνοδο.

Στα του αγώνα στην Καλαμάτα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπουσμπίμπα στο 24′. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 32′ είχαν δοκάρι με τον Αρναρέλλη με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παυλίδης (53′ λ.τ Αναστασόπουλος), Παπατόλιος, Σουμπίνιο (58′ Νατσιόπουλος), Μαρκόφσκι, Μπουσμπίμπα (73′ λ.τ Γκαλίτσιος), Ηλιόπουλος (58′ Αλεξόπουλος).

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος (69′ λ.τ Νικολόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Καραγεώργης (59′ λ.τ Δελαπόρτας), Καψάλης, Μπαξεβάνος, Σουλάι (46′ Χύσι), Τσίπρας, Βουργουντζής (46′ Σέρεντιουκ), Μαρτσάκης (84′ Μακρής), Αρναρέλλης.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Νότιου ομίλου:

1. Καλαμάτα 25
2. Ρόδος 20
3. Καλλιθέα 18
4. Επισκοπή 17
5. Ιάλυσος 17
6. Αιγάλεω 14
7. Σαντορίνη 13
8. Νίκη Βόλου 10
9. Ασπρόπυργος 7
10. Αστέρας Βλαχιώτη 7

Προηγούμενο άρθροΠαράταση NOTAM: Τι ισχύει για πτήσεις εξωτερικού – Νέες οδηγίες για αεροπορικά ταξίδια στα νησιά
Επόμενο άρθροΓεννηματά για εργασιακό: Μητσοτάκης-ΝΔ υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα επί δύο χρόνια