Ζώδια σήμερα 11/05 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 11/05 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 11/05 Κριός .

Κάτι που θα διαβάσετε σήμερα μπορεί να έχει δραματική επίδραση στη ζωή σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ψυχολογία των ονείρων. Μπορείτε να βρείτε μια εξήγηση για ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο. Η ακρίβεια της περιγραφής θα σας κάνει να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα. Έχετε δίκιο που ενδιαφέρεστε τόσο. Θα μάθετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας, όσο μελετάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι με τους αγαπημένους σας. Φτιάξτε λίγο ποπ-κορν και βγάλτε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Θα εκπλαγείτε με το πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι μια ήσυχη μέρα στο σπίτι. Απόψε, παραγγείλτε πίτσα και παρακολουθήστε μια ταινία. Μπείτε μαζί κάτω από την κουβέρτα και χουχουλιάστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ένα άρθρο ή μια τηλεοπτική εκπομπή που θα δείτε σήμερα, θα κάνει το μυαλό σας να στραφεί σε περίεργες κατευθύνσεις. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποιον τομέα που θα θέλατε να εξερευνήσετε περαιτέρω. Αφήστε τον εαυτό σας να επιδοθεί σε ό,τι σας ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο μπορεί να φαίνεται αρχικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

Ζώδια σήμερα 11/05 Καρκίνος

Εάν σκεφτόσασταν να γράψετε ένα μυθιστόρημα ή να ασχοληθείτε με τη ζωγραφική, σήμερα είναι η μέρα για να ξεκινήσετε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχετε ταλέντα όπως και όλοι οι άλλοι, οπότε γιατί να μην τα αξιοποιήσετε; Ίσως σας φανεί χρήσιμο να συμμετάσχετε σε μια λογοτεχνική ομάδα ή να εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο ζωγραφικής, προκειμένου να ξεκινήσετε και να έχετε κίνητρο να συνεχίσετε.

Ζώδια Λέων

Καθαρίζετε το σπίτι σας αλλά όχι πολύ προσεκτικά. Δεν δίνετε σημασία στην λεπτομέρεια. Για παράδειγμα, οι καθρέφτες και οι επιφάνειες στο μπάνιο σας είναι καθαρά, αλλά το πάτωμα όχι. Προσπαθήστε να καθαρίσετε σχολαστικά, ένα δωμάτιο τη φορά. Ακόμα κι αν δεν τελειώσετε με όλο το σπίτι, τουλάχιστον θα έχετε την ικανοποίηση ότι τα δωμάτια με τα οποία έχετε ασχοληθεί είναι πεντακάθαρα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα ίσως χρειαστεί να είστε πιο ανιδιοτελείς. Μπορεί να γκρινιάζετε για τις υποχρεώσεις και τις προσδοκίες που σας επιβάλλονται, αλλά ουσιαστικά κάνετε τα αναμενόμενα. Προς μεγάλη έκπληξή σας, διαπιστώνετε ότι εσείς αποκομίζετε περισσότερα από ό,τι κάνετε. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα γηροκομείο και να γοητευτείτε από ιστορίες των ηλικιωμένων. Κρατήστε το μυαλό και την καρδιά σας ανοιχτά και θα ανταμειφθείτε.

Ζώδια σήμερα 11/05 Ζυγός

Σήμερα μπορεί να λάβετε μια επιστολή ή ένα τηλεφώνημα που θα σας αναγκάσει να αναλάβετε κάποιου είδους δράση. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσο κοντά είστε στην επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου και να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. Τώρα που ο στόχος είναι ορατός, σκέφτεστε ήδη το επόμενο σας βήμα.

Ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να μην είναι ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε τη μέρα σας, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσετε τις δουλειές του σπιτιού που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό. Ασχοληθείτε με την καθαριότητα και την οργάνωση. Και ναι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει επιτέλους να πετάξετε τα άχρηστα αντικείμενα που συσσωρεύονται σε ντουλάπια και αποθήκες. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει κάτι τα τελευταία δύο χρόνια, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνετε ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Είστε πολύ ανέμελο άτομο για να κάθεστε και να ασχολείστε όλη μέρα με τις δουλειές του σπιτιού αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα θα πρέπει να γίνουν. Εάν ακόμα δεν έχετε κατεβάσει τα καλοκαιρινά σας ή υπάρχουν στοίβες με παλιά περιοδικά και εφημερίδες στο σαλόνι, ασχοληθείτε με αυτές τις εργασίες πρώτα. Η ολοκλήρωσή τους θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε στις επόμενες. Και πριν καλά-καλά το καταλάβετε, θα απολαμβάνετε ένα τακτοποιημένο, οργανωμένο σπίτι.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε φανατικοί αναγνώστες. Σήμερα μπορεί να πέσετε πάνω σε κάποιες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν. Ίσως διαβάσετε κάτι που θα σας δώσει την ιδέα για ένα διήγημα. Ίσως μια συνέντευξη με έναν διάσημο μουσικό ξαναζωντανέψει την επιθυμία σας να παίξετε πιάνο. Δώστε προσοχή σε αυτές τις επιθυμίες. Γράψτε τις κάπου. Σε λίγες μέρες, διαβάστε τις για να δείτε αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ακόμη ότι σας δελεάζουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

Ζώδια Υδροχόος

Να περιμένετε μια μπερδεμένη συνάντηση με κάποιον φίλο ή συνάδελφο σήμερα. Μπορεί να έρθει σε σας για συμβουλές, αλλά να μην σας αποκαλύψει τις ιδιαιτερότητες του προβλήματος. Θα νιώσετε σαν να σας ζητήθηκε να μεσολαβήσετε σε μια διαφωνία αλλά γνωρίζετε μόνο τη μια πλευρά της ιστορίας. Κάντε υπομονή. Ρωτήστε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε δραστήριοι και με επιθυμία να κάνετε πολλά πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι σας Επικεντρωθείτε στις πιο συνηθισμένες δουλειές, όπως η αναδιοργάνωση των ντουλαπιών ή το ξεκαθάρισμα των περιττών αντικειμένων. Μπορεί αυτή η μέρα να μην είναι η επιτομή της πνευματικής δραστηριότητας, αλλά θα ανταμειφθείτε με ένα καθαρό σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Προηγούμενο άρθροΘρίλερ στα Γλυκά Νερά: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα δίπλα στο μωρό της και τον δεμένο σύζυγό της
Επόμενο άρθροΒατόπουλος: Ασφάλεια υπάρχει 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου