Αντετοκούνμπο: Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη βαριά ήττα από το Σαν Αντόνιο με 146-125.

Πιο συγκεκριμένα, ο Greek Freak, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 28 πόντους, υποστήριξε πως οι Μπακς έχουν μπροστά τους τέσσερις αγώνες στην κανονική περίοδο προκειμένου να μπουν σε ρυθμούς πλέι-οφ, μετά τη νέα ήττα που συνδυάστηκε και πάλι με τραγική επίδοση στον αμυντικό τομέα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Greek Freak:

«Προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Δεν μαρκάραμε καλά και οι Σπερς έβαζαν σουτ, οπότε ήταν ένας συνδυασμός δικής μας κακής άμυνας και δικής τους καλής επίθεσης. Δεν τους το κάναμε αρκετά δύσκολο. Θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά δεν ήμασταν. Έβαλαν σουτ, τρίποντα, από μέση απόσταση, έβαλαν πολλά λέι απ σε κατάσταση πικ εν ρολ. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να βγάλουμε περισσότερη χαρά σε άμυνα και επίθεση».

Για το πώς αισθάνεται τόνισε: «Νιώθω υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σε καλό σημείο, απλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες στους 4 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά είμαστε σε καλό σημείο».

Για το λόγο της ήττας είπε: «Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Χάναμε με μεγάλη διαφορά και πάνω που σημειώναμε κάποιο καλάθι για να βρούμε ρυθμό, οι Σπερς έβαζαν ένα σουτ στην άλλη πλευρά του παρκέ. Πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα, έπαιξαν σπουδαία, κυκλοφόρησαν την μπάλα, έβαλαν σουτ. Πρέπει να βελτιωθούμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δε θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου, για να βρεις τρόπο να νικήσεις. Οι Σπερς έκαναν σπουδαία δουλειά. Έβαζαν σουτ, είχαν καλές συνεργασίες, είχαν αρκετά εύκολα λέι απ, έπαιξαν καλά».

Προηγούμενο άρθροΠελώνη: Η χώρα δεν μπορεί να μείνει κλειστή για πάντα – Πώς θα γίνει η άρση των περιορισμών
Επόμενο άρθροΠάτρα: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα