Ένας Ιππότης για την MARIANTHI

Μετά την επιτυχία της «Όνειρο Ζω», η MARIANTHI επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά με τη νέα της επιτυχία «Ιππότης» σε στίχους και μουσική του Γαβριήλ Γαβριηλίδη.

Το βίντεο κλιπ κυκλοφορεί στις 18 Μαΐου 2021. Το σκηνοθέτησε ο εξαιρετικός Σέριφ Φράνσις εκπροσωπώντας την εταιρεία Martini & Cookie Films και προσδίδοντας όπως πάντα υψηλή αισθητική.

Η MARIANTHI στο βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα η MARIANTHI, ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική σε μικρή ηλικία. Κατά τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε με εμφανίσεις σόλο και ως μέρος μουσικών συνόλων σε πολλές μουσικές σκηνές και άλλους χώρους.

Χαρακτηριστικές είναι οι συνεργασίες της με τους 2002GR και τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια και πολλούς ακόμα, ενώ έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή μαζί με τους LOCOMONDO, Χρήστο Κυριαζή, Εκείνος & Εκείνος, τα Υπόγεια Ρεύματα, μεταξύ άλλων. Η MARIANTHI έχει πάρει μέρος και στο σίριαλ “ΑΡΕΝΑ”.

Το τελευταίο της κομμάτι “Όνειρο Ζω” κυκλοφόρησε το 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον χορευτικό ρυθμό του.

Η δυναμική επιστροφή της τραγουδίστριας θα γίνει με το νέο ποπ τραγούδι και βίντεο κλιπ «Ιππότης» σε στίχους και μουσική Γαβριήλ Γαβιηλίδη.

Δείτε πρώτοι το teaser:

Προηγούμενο άρθροΝέα Υόρκη: Μόνο για εμβολιασμένους τα δια ζώσης μαθήματα στα πανεπιστήμια
Επόμενο άρθροΖάκυνθος: Με 19 σφαίρες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία στη Ζάκυνθο – Το πόρισμα