Ζώδια σήμερα 09/05 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 09/05 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 09/05 Κριός .

Σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα. Μπορεί να λάβετε κάποιο δώρο, μια επιταγή ή την πληροφορία ότι θα σας γίνει αύξηση στον μισθό σας. Αυτό ακριβώς ελπίζατε ώστε να μπορέσετε να αναβαθμίσετε κάπως τον τρόπο ζωής σας. Μην τρελαίνεστε. Αν επενδύσετε τα χρήματα με σύνεση, θα κρατήσουν για καιρό. Αν τα ξοδέψετε όλα μονομιάς, δεν θα σας μείνει τίποτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Το άμεσο μέλλον σας συμπεριλαμβάνει κάποιο αεροπορικό ταξίδι. Τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε έντονα την επιθυμία να ταξιδέψετε και έχετε βαρεθεί την ρουτίνα που επέφερε η πανδημία και ο εγκλεισμός στο σπίτι. Να είστε ανοιχτοί σε οποιεσδήποτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις λάβετε σήμερα. Εάν ένας φίλος σας σας προσκαλέσει για μια έξοδο, δεχτείτε χωρίς δισταγμό.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα σας έρθουν κάποια χρήματα από το πουθενά. Ποιος ξέρει τι έχετε κάνει για να αξίζετε μια τέτοια καλή τύχη. Μην αμφισβητείτε όσα καλά σας συμβαίνουν – απλά αποδεχτείτε τα με χάρη και ευγνωμοσύνη. Επιτέλους θα μπορέσετε να άνετε την ανακαίνιση στο σπίτι σας. Επωφεληθείτε από τη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι το αξίζετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

 

Ζώδια σήμερα 09/05 Καρκίνος

Να θυμάστε ότι υπάρχει μια καλοσυνάτη δύναμη εκεί έξω που σας αγαπά. Πάντα έχετε κάποιον ώμο να κλάψετε και κάποιον/α να σας στηρίζει. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές σας, δεν είστε ποτέ μόνοι. Έχοντας αυτό κατά νου, προχωρήστε στη μέρα σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε αυτή τη γνώση και με άλλους, που χρειάζονται στήριξη.

Ζώδια Λέων

Μπορεί να λάβετε μερικές σημαντικές πληροφορίες σήμερα, που ενδεχομένως να έχουν μια δραματική επίδραση στη ζωή σας. Μπορεί να αλλάξετε εργασία ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο μέρος. Σίγουρα αισθάνεστε νευρικοί όταν πρέπει να πάρετε τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις, αλλά όλα γίνονται για το καλύτερο. Τολμήστε να αναλάβετε το ρίσκο.

Ζώδια Παρθένος

Εάν δεν έχετε σύντροφο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Ένας φίλος μπορεί να σας κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά που θα αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία. Ίσως ξαφνικά δείτε έναν/μία φίλο/η με άλλα μάτια. Εάν πάλι έχετε μόνιμη σχέση, να περιμένετε ότι σήμερα θα ανανεώσετε το δεσμό μεταξύ σας. Νιώθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο από ποτέ. Γιορτάστε τον έρωτά σας και θυμηθείτε τις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας.

Ζώδια σήμερα 09/05 Ζυγός

Είστε άτομα με πειθώ. Προσέξτε όμως να μη γίνετε πολύ πιεστικοί. Μπορείτε να προσπαθείτε να συγκεντρώσετε χρήματα για καλό σκοπό. Μιλήστε στους άλλους για αυτό, αλλά προς Θεού μη γίνεστε κολλητσίδες. Αφήστε τους να έρθουν αυτοί σε εσάς. Έχετε γενικά την τάση να τους πιπιλάτε το μυαλό για να κάνουν το «σωστό». Μην πιέζετε κανέναν. Αυτή τη τακτική θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ζώδια Σκορπιός

Το ότι σήμερα αισθάνεστε μελαγχολικοί δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλάσετε και το κέφι των υπολοίπων. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες προσπαθώντας να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας ή μοιραστείτε τα μόνο με κάποιο κοντινός α πρόσωπο. Περιορίστε λίγο τις επαφές σας, ώστε να μην μπερδευτείτε από τις διαφορετικές απόψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Παρόλο που τείνετε να πιστεύετε το αντίθετο, είναι γραφτό σας να είστε επιτυχημένοι. Μπορεί να συμμετέχετε σε ένα ομαδικό έργο που απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Όλες οι ενδείξεις είναι ότι θα αποδώσει πολύ σύντομα. Συνεχίστε να εργάζεστε χωρίς να βαρυγκωμάτε. Σε λίγους μόνο μήνες, θα έχετε πετύχει τον στόχο σας και τότε θα μπορείτε να ξεκουραστείτε όσο θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα νιώθετε δραστήριοι και αισιόδοξοι. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θελήσετε. Αυτή η θετική προοπτική είναι μια αναζωογονητική αλλαγή από τη συνηθισμένη απαισιόδοξη στάση σας. Όπως είπε κάποτε κάποιος σοφός: οι άνθρωποι επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό αν θα είναι ευτυχισμένοι ή όχι. Συγχαρητήρια! Κάνατε την σωστή επιλογή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

 

Ζώδια Υδροχόος

Δεν έχετε όρεξη να βγείτε από το σπίτι σήμερα! Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ κοινωνικοί και προτιμάτε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Θα μπορούσατε να δείτε παλιές φωτογραφίες, να διαβάσετε παλιά γράμματα και να ρίξετε μια ματιά στη σοφίτα. Η αναπόληση αναμνήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με μια νέα προοπτική. Με τη σοφία και την εμπειρία που έχετε αποκτήσει με την πάροδο των ετών, ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος μοιάζουν πιο ξεκάθαρα.

Ζώδια Ιχθύες

Μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε έναν παλιό φίλο ή συνάδελφο σήμερα. Αυτή η τυχαία συνάντηση μπορεί να έχει δραματική επίδραση σε σας καθώς σκέφτεστε τη ζωή σας και αναλύετε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που έχετε πάρει. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε διαφορετικές επιλογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΖάκυνθος: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου με θύμα επιχειρηματία
Επόμενο άρθροΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τις ζωές των αδελφών Σταμίρη