Ζώδια σήμερα 04/05 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 04/05 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 04/05 Κριός .

Η δύναμή σας πηγάζει από μέσα σας. Σήμερα διαπιστώνετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε την ηρεμία και τον έλεγχο ακόμη και σε συνθήκες χάους. Μπαίνετε σε μια πολύ σημαντική φάση νέων ξεκινημάτων στην ζωή σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσετε σε βάθος τον εαυτό σας και να διορθώσετε συμπεριφορές που μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους σήμερα. Να είστε σίγουροι ότι η γενναιοδωρία σας θα ανταμειφθεί. Τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένα στην αρχή αλλά μόλις αρχίσετε να μιλάτε, θα εκπλαγείτε από το πόσα πράγματα γνωρίζετε και πόσο μακριά μπορείτε να πάτε. Βάλτε τα δυνατά σας για να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας χωρίς να φαίνεστε απαιτητικοί.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν αισθανθείτε προσβεβλημένοι σήμερα, μην το αφήσετε να περάσει. Μπορεί να σας φαίνεται λες και όλοι γύρω σας έχουν συνεννοηθεί και έχουν στραφεί εναντίον σας. Είτε αυτό είτε όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι σας. Έχετε πάντα την τάση να βλέπετε το ποτήρι άδειο ή γεμάτο, ποτέ κάτι ενδιάμεσο. Η παραμικρή κίνηση από κάποιον μπορεί να σας αναστατώσει. Βάλτε στόχο να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

Ζώδια σήμερα 04/05 Καρκίνος

Σήμερα το πρωί μπορεί να ξυπνήσετε νιώθοντας μπερδεμένοι, χωρίς να μπορείτε να εξηγήσετε τον λόγο. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα μάλλον θα ξεκαθαρίσουν όσο περνάει η μέρα. Μέχρι αργά το απόγευμα θα αισθάνεστε και πάλι ο παλιός καλός εαυτός σας και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Ζώδια Λέων

Η πρότασή μας για σήμερα είναι η εξής: αν αισθανθείτε κάπως περίεργα σε μια κατάσταση, φροντίστε να απομακρυνθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το ένστικτό σας θα σας πει εάν κάτι είναι επικίνδυνο ή όχι. Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς, φύγετε μακριά. Δεν θα είστε παραγωγικοί σε ένα περιβάλλον όπου δεν αισθάνεστε άνετα.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μην βασίζεστε στους άλλους για να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Υπάρχει μια αίσθηση πίεσης στην ατμόσφαιρα σήμερα που μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε υπερβολικά σε μια κατάσταση που κανονικά δεν θα σας ενοχλούσε. Μόνοι σας θα πρέπει να βρείτε τρόπο για να βγείτε από το συναισθηματικό σας αδιέξοδο.

Ζώδια σήμερα 04/05 Ζυγός

Ήρθε η ώρα να δείξετε στους άλλους το τσαγανό σας. Μέχρι τώρα, λίγοι άνθρωποι το έχουν παρατηρήσει, καθώς είστε πάντα τόσο ευέλικτοι και πρόθυμοι να προσαρμοστείτε όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αυτό, όμως, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να νομίζουν οι άλλοι ότι μπορούν να σας κάνουν ό,τι θέλουν. Αποδείξτε τους ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Ζώδια Σκορπιός

Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα, ακόμη και αν δεν το έχετε μελετήσει ενδελεχώς. Θα πρέπει να μάθετε ότι σε όλα τα πράγματα χρειάζεται υπομονή. Αν ενεργήσετε πρόωρα, μπορεί να κάνετε λάθος. Αποφύγετε κάτι τέτοιο, κάνοντας μικρά βήματα και αποφεύγοντας να δείξετε όλα σας τα χαρτιά από την αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα υπάρχει μια ρομαντική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Αν έχετε κάποιον/α σύντροφο, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Οργανώστε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών για τους δυο σας. Δεν χρειάζεται να φτιάξετε κάτι πολύ εξηρτημένο. Μπορείτε να παραγγείλετε κάτι που να αρέσει και στους δυο σας και να το σερβίρετε στο καλό πορσελάνινο σερβίτσιο.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση να συνεργαστείτε σήμερα. Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικός ας ρυθμό. Ίσως, όμως, χρειαστεί να βγείτε από το καβούκι σας και να αλληλοεπιδράσετε με άλλους. Μπορεί να χρειαστείτε συμβουλές. Προσπαθήστε να μην γίνεστε δύστροποι με τον/την σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Δεν σας φταίνε σε τίποτα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

 

Ζώδια Υδροχόος

Ξεκινήστε τη μέρα σας με το δεξί, δείχνοντας θετική διάθεση. Αν σέρνετε τα πόδια σας και φοβάστε τα επερχόμενα γεγονότα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να βάλετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας. Δεν μετράει μόνο τι κάνετε αλλά και πώς το κάνετε. Χαμόγελο, αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πνεύματα είναι οξυμμένα γύρω σας και εσείς έχετε μια εσωστρεφή διάθεση. Αυτό θα εκπλήξει τόσο τον εαυτό σας όσο και τους γύρω σας. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πάτε στο δωμάτιό σας και να καθίσετε μόνοι σας. Μην αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Κάντε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο