Όταν η ΑΕΚ αποχαιρετούσε οριστικά το «Νίκος Γκούμας»

Ιστορική αλλά και «μαύρη» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τη σημερινή μέρα για την ΑΕΚ. Σαν σήμερα, στις 3 Μαΐου του 2003, η Ένωση αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «Νίκος Γκούμας» και δύο μέρες μετά ξεκίνησε η κατεδάφισή του.

Αντίπαλος ήταν ο Άρης, τον οποίο η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς διέλυσε με 4-0 χάρη στα γκολ των Κατσουράνη (13′) Λάκη (30′ και 45′) και Ιλια Ιβιτς (77′) για την 28η αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος που βρήκε την ΑΕΚ να τελειώνει τη σεζόν με 12 σερί νίκες, δύο βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Με το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει ένα αναμνηστικό ενώ την επόμενη μέρα η Original έκανε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο γήπεδο. Τη Δευτέρα 5 Μαΐου οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν το γκρέμισμα με την ΑΕΚ να είναι έκτοτε άστεγη για 18 ολόκληρα χρόνια, αλλά όχι για πολύ ακόμη.

Πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στη φυσική της έδρα, με την «Αγιά Σοφιά» να ετοιμάζεται να την υποδεχτεί σε μερικούς μήνες.

    

Προηγούμενο άρθρο«Η Λάουρα στην πόλη» – Nέα καθημερινή σειρά εποχής κάνει πρεμιέρα (Photos)
Επόμενο άρθροOι Κοντιζάς-Κουτσόπουλος-Ιωαννίδης είναι τρίο φωτιά. Κι έτσι είναι και εκτός κάμερας.