Μάιντς – Χέρτα 1-1: Βαθμός… χρυσάφι για τους Βερολινέζους

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Χέρτα αγκαλιασμένους με τον προπονητή στη μέση να τους μιλάει. Με ύφος που τους παρότρυνε να συνεχίσουν τη… μάχη που δίνουν. Η ομάδα του Βερολίνου κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Μάιντς με το τελικό 1-1, μείωσε την απόσταση από τη θέση που οδηγεί στην παραμονή στους τρεις πόντους, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα.

Η Μάιντς πήρε βαθμό που τη φέρνει μεν στο συν έξι από τη θέση των μπαράζ και με δύο αγωνιστικές να απομένουν επί της ουσίας ψάχνει ακόμα έναν. Αλλά είναι πιθανό να μη της χρειαστεί καν.

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν αυτοί που έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι, αλλά η Χέρτα άνοιξε το σκορ. Στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Τουσάρτ έπιασε την κεφαλιά γράφοντας το 0-1 στο 36′.

Η αντίδραση της Μάιντς ήταν άμεση, με τον Μβένε στο 40′ να σκοράρει από μακρινή απόσταση με μια… οβίδα και να ισοφαρίζει σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και δεν είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες με το πρώτο.

Προηγούμενο άρθροΙωάννα Μαλέσκου: Νέο «καυτό» τσιφτετέλι από την παρουσιάστρια
Επόμενο άρθροΔεύτερη θέση για την Ελ Λατίφ στην Φλάνδρα, χάλκινο μετάλλιο για το tandem των Σταμάτη/Μηλάκη