Η αποκάλυψη του Καραπαπά για Μαρινάκη: «Δεν μπορεί να μην το δουν οι φίλαθλοί μας»

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία τους ωστόσο λίγο έλειψε η προσπάθειά της ομάδας του Χάρη Παυλίδη να μείνει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Η ΕΡΤ δεν πήρε τα δικαιώματα του Final 4 της Euroleague με το Οne Channel να είναι αυτό που ανέλαβε τελικά να δείξει τα ματς του Ολυμπιακού. Πως όμως συνέβη αυτό; Με ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μόλις άκουσε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, να του λέει πως η ΕΡΤ δεν θα δείξει το Final 4.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να λυθεί το θέμα με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει την ευκαιρία να δει τα δύο σπουδαία ματς μέσα από το One Channel και να θαυμάσει τα θρυλικά κορίτσια του πόλο που έγραψαν ιστορία.

Η ανάρτηση του Καραπαπά:

«Και επειδή ο αθλητισμός είναι γεμάτος ωραίες ιστορίες που αποδεικνύουν πολλά, να καταθέσω και μία μαρτυρία. Ήταν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μίλησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το πόλο. Όταν του είπε ότι δεν θα το δείξει η ΕΡΤ… Χρειάστηκαν δευτερόλεπτα. «Θα τα πάρουμε εμείς τα δικαιώματα Μιχάλη. Δεν μπορεί να μην το δουν οι φίλαθλοί μας…». Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Αγώνας δρόμου και το ONE Channel πήρε τα δικαιώματα και είδαμε όλοι τον άθλο των κοριτσιών στην Ουγγαρία! Γιατί κάποιοι αγαπούν και προσφέρουν με πράξεις κάθε μέρα…

ΥΓ: Όσο για την ΕΡΤ, ας μη δείχνει ευρωπαϊκούς τελικούς αλλά στοιχηματζήδες…».

Προηγούμενο άρθρο«Η Λάουρα στην πόλη» – Nέα καθημερινή σειρά εποχής κάνει πρεμιέρα (Photos)
Επόμενο άρθροMindhunter: Τι γίνεται με τον τρίτο κύκλο της σπουδαίας σειράς