Ο Χάβερτζ «καθάρισε» για την Τσέλσι (2-0)

Με τον Κάι Χάβερτζ να σκοράρει δύο φορές και να μετατρέπεται στον πρωταγωνιστή του λονδρέζικου ντέρμπι, η Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Με το τρίποντο, οι μπλε του Λονδίνου διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 61 βαθμούς και με διαφορά ασφαλείας από την πέμπτη Γουέστ Χαμ, η οποία πάντως έχει ένα ματς λιγότερο.

Ενώ η Τσέλσι μόνο με… θαύμα θα χάσει το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φούλαμ μάλλον πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για τα μπαράζ παραμονής, αφού δεν προλαβαίνει τις θέσεις της σωτηρίας.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό, όταν ο Μάουντ πέρασε όμορφα στον Χάβερτς που βρέθηκε απέναντι από τον Αρεολά και τον πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Στο 49′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Τσέλσι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Βέρνερ να περνά τρομερή κάθετη για τον Χάβερτζ που σε τετ-α-τετ με τον Αρεολά, πλάσαρε για το 2-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ (81′ Αλόνσο), Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Γκίλμουρ, Μάουντ (76′ Έιμπραχαμ), Βέρνερ, Χάβερτς, Ζιγές (68′ Καντέ)

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άινα, Ανταραμπιόγο, Άντερσεν, Ρόμπινσον, Λεμινά, Λούκμαν, Ανγκισά, Ντε Κόρδοβα Ριντ (78′ Φάμπιο Καρβάλιο), Καβαλέιρο (78′ Ονομά), Μάτζα (81′ Μίτροβιτς)

Προηγούμενο άρθρο«Με το εμβόλιο μπορούμε να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας» το μήνυμα της Γεννηματά για το Πάσχα
Επόμενο άρθροΜετά το Πάσχα ακολουθεί η «μητέρα των μαχών» – Η μάχη για το 8ωρο και την απεργία της Πρωτομαγιάς