Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι: Η τιτανομαχία των πλουσίων

Βραδιά Champions League! Και τι βραδιά… Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι ρίχνονται απόψε (28/04, 22:00) στη μάχη στο στο «Παρκ Ντε Πρενς», για την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το χθεσινό 1-1 της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ρεάλ και Τσέλσι, Παρί και Σίτι παίρνουν σειρά και καλούνται να προσφέρουν θέαμα και πολλά γκολ. Δύο ομάδες που είναι μέσα στις κορυφαίες της φετινής σεζόν χωρίς καμία αμφιβολία.

Από τη μία η Παρί Σεν Ζερμέν που σίγουρα έχει περάσει μέχρι στιγμής από το δυσκολότερη μονοπάτι. Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στοχεύουν μόνο την κατάκτηση του κυπέλλου με τα μεγάλα… αφτιά…

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει αφήσει εκτός την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν και πλέον βρίσκεται δύο αγώνες πριν από τον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης. Για τους Παριζιάνους, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ, ενώ στην αποστολή είναι και ο Μαρκίνιος που ήταν αμφίβολος.

Προηγούμενο άρθροrescEU: Αποφασίστηκε η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας
Επόμενο άρθροΠελώνη: Σταθερά πτωτική τάση της πανδημίας – Πολύ θετικά τα στοιχεία από την πορεία του εμβολιασμού