Η Marca ανησυχεί ενόψει του Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: «Fair play, Τσέφεριν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Τσέλσι στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα των ημιτελικών του Champions League.

Ο αγώνας διεξάγεται στη σκιά των συνταρακτικών εξελίξεων που δημιούργησαν τρομερές αντιδράσεις σχετικά με τη European Super League, η οποία διαλύθηκε πριν καν ξεκινήσει. Τόσο οι Μαδριλένοι όσο και οι Λονδρέζοι αποτελούσαν κομμάτι αυτής της ενιαίας ευρωπαϊκής λίγκας, με την Τσέλσι όμως να πρωτοστατεί και να αποχωρεί, ενώ την ακολούθησαν οι περισσότερες ομάδες, με αποτέλεσμα το εγχείρημα να καταρρεύσει.

Ωστόσο, η Ρεάλ, με μπροστάρη τον πρόεδρό της και πρόεδρο της ESL, Φλορεντίνο Πέρεθ, παραμένει πιστή στο πρότζεκτ, με αποτέλεσμα να εκφράζονται ανησυχίες από τον ισπανικό σύλλογο για… αντίποινα από πλευράς UEFA.

Σε αυτό το κλίμα κινείται το σημερινό πρωτοσέλιδο της μαδριλένικης εφημερίδας «Marca», η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «Fair play, Τσέφεριν», θέλοντας έτσι να στείλει μήνυμα στον πρόεδρο της UEFA ζητώντας να υπάρξει ισονομία στις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την Τσέλσι και συμπληρώνει:

«Μέσα στο πόλεμο για την European Super League, όλη η Ευρώπη θα παρακολουθεί τον Ολλανδό διαιτητή Ντάνι Μάκελι που μπαίνει στο παιχνίδι με το πόλεμο της Ρεάλ με την UEFA».

Δείτε παρακάτω το πρωτοσέλιδο:

Προηγούμενο άρθροΤηλεοπτικά: Big 4 και Απόλλωνας στο τραπέζι με Nova και Cosmote
Επόμενο άρθροRetaste: Συνέδριο για την σπατάλη τροφίμων στην Ελλάδα στις 6-8 Μαΐου