Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη : Ηττα και αποκλεισμός από το Νο.10 του κόσμου

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο χωμάτινο τουρνουά που διεξάγεται στην Στουτγκάρδη, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στους «16» από το Νο. 10 του κόσμου και κάτοχο του τίτλου, Πέτρα Κβίτοβα με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3).

Η 25χρονη πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι σε μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο και έμεινε όρθια για 2.5 ώρες, αλλά στο τέλος λύγισε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά. Στα προημιτελικά η Τσέχα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κέρμπερ-Σβιτλόνια. Η Σάκκαρη πλέον μαζεύει τα πράγματά της για να ταξιδέψει στην Ισπανία, όπου την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Η Τσέχα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε 3-1 στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και με 6-3 έκανε το 1-0. Στο δεύτερο η Μαρία μπήκε αποφασισμένη να παλέψει για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 2-0 και λίγο αργότερα έφτασε στο 3-0. Η Τσέχα μείωσε σε 4-3 και σέρβιρε για να ισοφαρίσει σε 4-4, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μπρέικ και βρέθηκε στο 5-3. Λίγο αργότερα έκανε το 6-3 και το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η Πέτρα έκανε μπρέικ στο 4ο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-1, αλλά η Μαρία απάντησε με το ίδιο νόμισμα και μείωσε σε 3-2. Στο 8ο γκέιμ η Τσέχα έκανε όμως ένα ακόμα μπρέικ και βρέθηκε στο 5-3. Η Σάκκαρη πάλεψε για να μείνει στο παιχνίδι, αλλά η Πέτρα εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο ματς πόιντ που είχε και πήρε το δεύτερο σετ με 6-3 και τη νίκη με 2-1 σετ.

Προηγούμενο άρθροΗ Amazon «εισβάλλει» στη βιομηχανία της ομορφιάς
Επόμενο άρθροΣτέιτ Ντιπάρτμεντ : Και με τρομοκρατικό κίνδυνο η ταξιδιωτική οδηγία για την Ιταλία