Ζώδια σήμερα 21/04 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 21/04 Τετάρτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 21/04 Κριός .

Αν και μπορεί να υπερηφανεύεστε για την υπομονή σας, σήμερα δεν θα καταφέρετε να κρατηθείτε. Αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας. Μην πιέζεστε άλλο. Αφήστε τα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε άλλο να διατηρήσετέ μια ήρεμη στάση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Οι άνθρωποι γύρω σας εκτονώνουν με κάθε τρόπο τον θυμό τους και σας κάνουν να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Εάν κάποιος μπορεί να κρατήσει μια ήρεμη και μετρημένη στάση μέσα σε όλο αυτό το χάος, αυτός είστε εσείς. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις καταστάσεις προς όφελός σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Όσο περισσότερο προσπαθείτε να ελέγξετε τους άλλους, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Τα άτομα με εξίσου δυναμική προσωπικότητα, σας δίνουν να καταλάβετε με κάθε τρόπο ότι δεν θα ανεχτούν άλλο την χειριστική συμπεριφορά σας. Εάν η ευθεία προσέγγιση δεν λειτουργεί, αφήστε τα πράγματα ως έχουν. Ίσως δεν ήταν γραφτό να εξελιχθεί η κατάσταση όπως θα θέλατε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 20-23/04 – Αισθηματικές Ιστορίες

Ζώδια σήμερα 21/04 Καρκίνος

Σήμερα θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο, που είναι πρόθυμο να επιβεβαιώσει την ειλικρίνεια και τον καλό σας χαρακτήρα. Δεν θα έχει πρόβλημα να γίνει ο διαφημιστής σας. Δουλέψατε πολύ σκληρά για να βρεθείτε στο προσκήνιο, οπότε μην κάνετε πίσω. Αποδεχτείτε ευγενικά τους επαίνους και προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε όσους σας στηρίζουν.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση όταν κάποια άτομα καταφέρνουν με πλάγια μέσα να κερδίσουν αυτό που σας αξίζει. Είστε ένα άτομο που πιστεύει ότι με την σκληρή δουλειά μπορείτε να πάτε μπροστά. Δε διστάζετε να δώσετε αίμα και ιδρώτα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Είστε σε καλό δρόμο. Προσπαθήστε να μην αναστατώνεστε από τα εμπόδια που σας βάζουν οι άλλοι. Επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Ζώδια Παρθένος

Ίσως να μην συνειδητοποιείτε την επίδραση της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς σας στους άλλους. Όσο και αν προσπαθούν να κατανοήσουν την άποψή σας, αισθάνονται ότι μιλάτε με αινίγματα. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας και ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας πριν μιλήσετε. Μάθετε να εκμεταλλεύεστε την ευφυία σας και θα πάτε πολύ μπροστά.

Ζώδια σήμερα 21/04 Ζυγός

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καβγάδες σήμερα. Μην μπλέκεστε στις προσωπικές υποθέσεις των άλλων και κυρίως μην επιλέγετε πλευρά γιατί θα δημιουργήσετε εχθρούς. Χρησιμοποιήστε την διπλωματικότητά σας για να ηρεμήσετε τα πράγματα. Μείνετε την άκρη. Μπορείτε να ενδιαφέρεστε για το αποτέλεσμα χωρίς να κινδυνέψετε να σας πάρουν τα σκάγια.

Ζώδια Σκορπιός

Αν και η διάθεσή σας είναι καλή σε γενικές γραμμές, αυτό δεν σημαίνει ότι η μέρα σας θα κυλήσει χωρίς εμπόδια. Στην δουλειά και στην ολοκλήρωση των εγχειρημάτων σας, θα είστε αυτός που θα αναλάβει τον έλεγχο. Είστε καλοί στο να παρακινείτε τους άλλους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα εγωιστικά σας κίνητρα. Εάν δεν λάβετε υπόψη και τις ανάγκες των άλλων, θα έχετε πρόβλημα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να προκύψουν μερικές δύσκολες καταστάσεις και να αισθανθείτε ότι δεν θα τα καταφέρετε ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε. Σας φαίνεται αδύνατον να βρείτε μια αποτελεσματική λύση λόγω του εγωισμού των άλλων. Ακόμα κι αν όλα φαίνονται εφικτά στα χαρτιά. αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν στην πραγματική ζωή. Να είστε ειλικρινείς και πρακτικοί και προσπαθήστε να μην μεροληπτείτε με οποιονδήποτε τρόπο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν γίνετε μάρτυρας μιας αδικίας, καλό θα ήταν να το πείτε αμέσως. Εάν κάποιος πει κάτι προσβλητικό ή αναληθές, μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Εάν το κάνετε, θα γίνετε ίδιοι με το άτομο αυτό. Όταν ξέρετε ότι έχετε δίκιο, πείτε το. Είναι σημαντικό να σέβονται και οι άλλοι την άποψή σας. Το ήθος και η ειλικρίνειά σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 20-23/04 – Αισθηματικές Ιστορίες

Ζώδια Υδροχόος

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αλλοπρόσαλλη. Μπορεί να θέλετε όλοι να ξέρουν πώς αισθάνεστε και να ενεργείτε με ανώριμο τρόπο για να κάνετε εντύπωση. Κατά κάποιο τρόπο, αισθάνεστε σαν ένα παιδί που θα κάνει οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή του γονιού του. Παράλληλα, όμως, δεν θέλετε να θεωρηθείτε ως το κακό παιδί.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε πολύ ανήσυχοι σήμερα. Ανυπομονείτε να σηκωθείτε, να τραγουδήσετε και να χορέψετε και όμως επιμένετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι να συνεχίσετε, μην περιμένετε. Το πρόσθετο άγχος θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτά που έχετε να κάνετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Προηγούμενο άρθροΔερμιτζάκης στο MEGA: Θα προτιμούσα να έχουμε «Πάσχα στο χωριό» – Αν είχε ανοίξει η εστίαση δε θα είχαμε κορονοπάρτι στις πλατείες
Επόμενο άρθροSurvivor: Υβριστικό μήνυμα παίκτη για τον Σπανούλη