Τραγωδία στο Κορωπί : Το ανθρώπινο δράμα πίσω από την παιδοκτονία

Η οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί συγκλόνισε σήμερα το πανελλήνιο, όταν 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του. Την αστυνομία ειδοποίησε ο ίδιος ο 76χρονος.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου 40 στο Κορωπί, όταν ένας 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα μετά από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, Πρώτο Θέμα, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει και το γεγονός ότι ήταν άνεργος, καθώς και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί, ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του. Ωστόσο, οι αναδουλειές αποτελούσαν ακόμα έναν λόγο που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες, ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε: «Ο  ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Έίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».

Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με το MEGA. Μετά το έγκλημα ο 76χρονος κάλεσε την αστυνομία λέγοντας: «Σκότωσα τον γιό μου ελάτε να με συλλάβετε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος.  Σημειώνεται πως ο 48χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς. Οι κάλυκες από το σημείο του εγκλήματος θα μεταφέρουν στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός-Γερμανία : Τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ δεν μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο τον κοροναϊό
Επόμενο άρθροΗ Κατερίνα Στεφανίδη κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στην Καλιφόρνια