Κλοπ για European Super League : «Ο στόχος μου ήταν πάντα να είμαι στο Champions League»

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Λιντς για την 32η αγωνιστική της Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ λίγη ώρα πριν από τη σέντρα μίλησε στο BBC Sport για την European Super League, τονίζοντας ότι στόχος του πάντα ήταν να βρίσκεται στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω την ίδια άποψη για τη European Super League, δεν έχει αλλάξει κάτι. O κόσμος δεν είναι χαρούμενος και μπορώ να το καταλάβω. Το άκουσα για πρώτη φορά χθες, καθώς προετοίμαζα την ομάδα για ένα δύσκολο ματς. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, δεν γνωρίζουμε όμως τα πάντα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν εμπλέκομαι. Ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες το ξέραμε. Θα πρέπει να δούμε πώς θα υλοποιηθεί.

Είμαι 53 ετών και ο στόχος μου ήταν πάντα να είμαι στο Champions League. Ο στόχος μου ήταν πάντα να έχω μια ομάδα εκεί. Δεν έχω θέματα με το Champions League. Μου αρέσει ότι η Γουέστ Χαμ μπορεί να παίξει στο Champions League. Δεν μου αρέσει τώρα γιατί θέλουμε και εμείς αυτή τη θέση, αλλά μου αρέσει να υπάρχει η πιθανότητα να το κάνει.

Η Λίβερπουλ είναι πάνω από κάποιες αποφάσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτό. Έμαθα ότι ίπτανται μπάνερ κατά της European Super League, αλλά οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

Πρέπει να δείξουμε ότι κανείς δεν πρέπει να περπατήσει μόνος του αυτές τις στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να μείνεις ενωμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνείς με τα πάντα, αλλά τα παιδιά (οι παίκτες) δεν έκαναν κάτι λάθος. Αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι. Το καταλαβαίνω, είμαι σε διαφορετική θέση. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες, δεν ξέρω τι έκαναν οι 12 ομάδες. Ξέρω ότι μερικά πράγματα θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο στο μέλλον. Σίγουρα. Συνήθως πρέπει να προετοιμαστείς γι’ αυτά τα πράγματα, παίρνει χρόνο».

Προηγούμενο άρθροΈντονες αποδοκιμασίες στο «Elland Road» από οπαδούς της Λίβερπουλ
Επόμενο άρθροΓαύδος : Νέα τροπή στις συνθήκες θανάτου της Κορίνας – Τι διαφορετικό υποστήριξε ο οδηγός