Ζώδια σήμερα 19/04 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 19/04 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 19/04  Κριός .

Μήπως κάποιος σας ζήτησε να κάνετε κάτι χωρίς να σας δώσει οδηγίες; Δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε μπερδεμένοι και απογοητευμένοι! Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε και αν κανείς άλλος δεν ξέρει τι συμβαίνει, μην αισθάνεστε άσχημα. Αφήστε το στην άκρη μέχρι να σας δοθεί σωστή καθοδήγηση. Είναι πιο συνετό να περιμένετε παρά να κάνετε κάτι λάθος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Το να μείνετε μέσα σήμερα δεν είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Μπορεί να αισθανθείτε πιασμένοι και να έχετε πόνους την αιτία των οποίων δεν μπορείτε να εντοπίσετε. Το πιθανότερο είναι ότι είναι ότι οφείλονται σε αδράνειας παρά σε κάποια ασθένεια. Βγείτε έξω και πηγαίνετε για μια βόλτα ή τζόκινγκ στο πάρκο. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να λείπει χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Αυτό μπορεί να ανησυχήσει τους πάντες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και τηλεφωνήστε σε φίλους, συναδέλφους και όποιον μπορεί να γνωρίζει πού βρίσκεται αυτό το άτομο. Το πιθανότερο είναι ότι όλα είναι καλά. Μάλλον παρασύρθηκε από κάτι και αμέλησε να ειδοποιήσει ότι θα αργήσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

Ζώδια σήμερα 19/04  Καρκίνος

Ο/Η αδερφός/ή σας ή κάποιος γείτονας μπορεί να μην έχει όρεξη για κουβέντες σήμερα. Αυτό το άτομο δεν συμπεριφέρεται με τον συνήθη κοινωνικό και φιλικό του τρόπο και δεν σας λέει τον λόγο. Δώστε του λίγο χώρο. Ίσως έλαβε κάποια νέα που τον/την αναστάτωσαν και δεν μπορεί να σταματήσει να τα σκέφτεται. Μέχρι αύριο θα είναι και πάλι ο παλιός καλός εαυτός του/της.

Ζώδια Λέων

Εργάζεστε για ένα εγχείρημα που απαιτεί εφευρετικότητα; Εάν ναι, σήμερα θα πέσετε σε κενό. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ προσπαθείτε, δεν θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Ίσως θα ήταν καλύτερο να το αφήσετε για λίγο και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο για λίγο.

Ζώδια Παρθένος

Η διαίσθησή σας είναι στα ύψη σήμερα σε όλα τα θέματα, εκτός από αυτά που αφορούν την οικογένειά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λένε ή κάνουνε. Μην τρελαίνεστε. Ζητήστε εξηγήσεις και στη συνέχεια αφήστε τους να κάνουν αυτό που θέλουν. Μερικές φορές οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν μέσα από τις δικές τους εμπειρίες.

Ζώδια σήμερα 19/04  Ζυγός

Τα τηλεπαθητικά μηνύματα που λαμβάνετε από έναν φίλο ή συγγενή σας σας προκαλούν σύγχυση και ταραχή. Κάτι δεν σας πάει καλά, ειδικά αν αυτό το άτομο είναι συνήθως πρακτικό και λογικό. Όλοι έχουμε κακές μέρες. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε τη συμπεριφορά τους και να δείτε εάν υπάρχουν προειδοποιητικά σημάδια εσωτερικής ή εξωτερικής σύγκρουσης. Εάν όχι, ίσως πρέπει να τον/την αφήσετε στην ησυχία του/της. Δεν μπορείτε να αναγκάσετε κανέναν να ζητήσει βοήθεια.

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως η οικονομική σας κατάσταση σας έχει προκαλέσει ανησυχία; Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά. Συνήθως αυτό που φαντάζεστε είναι πολύ χειρότερο από την πραγματικότητα. Να είστε αντικειμενικοί. Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας και ανακαλύψτε τι συμβαίνει. Το πιθανότερο είναι ότι δεν συμβαίνει κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Κάποια νέα για ένα σημαντικό γεγονός μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση. Ενδεχομένως να υπάρχουν αντιφάσεις και τα άτομα με τα οποία το συζητάτε συγχέουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ανησυχείτε κυρίως για το πώς αυτό θα επηρεάσει εσάς. Το πιθανότερο είναι να σας επηρεάσει ελάχιστα. Σε λίγες μέρες η αλήθεια θα βγει στο φως.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι πνευματικές σπουδές σας φαίνονται συναρπαστικές αλλά σας μπερδεύουν; Μήπως διαβάζετε ένα βιβλίο του οποίου ο συγγραφέας δεν είναι ξεκάθαρος; Ίσως αυτή δεν είναι η καλύτερη πηγή για να πάρετε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας προτείνουν κάτι καλύτερο. Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να κατανοήσετε κάτι που είναι μπερδεμένο αρχής εξαρχής.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 – Καθυστερήσεις στον έρωτα – ειδήσεις από το παρελθόν

Ζώδια Υδροχόος

Η διαίσθησή σας μπορεί να σας καθοδηγήσει προς μια κατεύθυνση που φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τη λογική και την πρακτικότητα που σας διακατέχει. Θα μπείτε σε δίλημμα. Να φανείτε πρακτικοί ή να ακολουθήσετε την καρδιά σας; Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε τώρα. Ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας και περιμένετε λίγες μέρες πριν κάνετε οποιαδήποτε επιλογή.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιος/α φίλος/η ή σύντροφος μπορεί να αισθάνεται αναστατωμένος/η και αβοήθητος/η. Αυτό το άτομο ενδεχομένως αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας. Προσπαθήστε να μείνετε έξω από αυτή την άβολη κατάσταση. Απλώς κάντε τις παρατηρήσεις σας και ενθαρρύνετε τον φίλο σας να εξετάσει κάθε παράγοντα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΚυψέλη : Ένας απέραντος σκουπιδότοπος (για ακόμη μια φορά) η πλατεία Αγίου Γεωργίου
Επόμενο άρθροΚρήτη : Θετικός στον κοροναϊό ο νεαρός που πυροβολούσε στον αέρα