Λόπες για Σιμόες : «Είναι αρχηγός και νικητής, θα επιστρέψει γρήγορα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Έλντερ Λόπες για τον συμπαίκτη του και συμπατριώτη του, Αντρέ Σιμόες, ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον χόνδρο.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος οπισθοφύλακας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον 31χρονο μέσο ώστε να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Έχω περάσει και εγώ από το χειρουργείο και γνωρίζω πως δεν είναι και το καλύτερο. Ο Αντρέ Σιμόες είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι αρχηγός. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας, είναι αρχηγός στη ζωή, είναι νικητής και είμαι σίγουρος πως μετά το χειρουργείο θα μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό», ανέφερε αρχικά ο Λόπες και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι έχει δυνατή νοοτροπία και δυνατή ψυχολογία, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει γρήγορα πίσω. Αυτό που θέλω να του ευχηθώ είναι ταχεία ανάρρωση, να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι φίλος του, τον γνωρίζω από μικρό παιδί και είμαι σίγουρος ότι αυτός ο σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας θα επιστρέψει γρήγορα και δυνατός».

Προηγούμενο άρθροΞέπλυμα μαύρου χρήματος : Γιατί χάνουμε την παγκόσμια μάχη κατά της διαφθοράς
Επόμενο άρθροJohnson & Johnson : Ο εφιάλτης των θρομβώσεων ξαναχτυπά – Ανατρέπεται το ευρωπαϊκό πρόγραμμα εμβολιασμού