Τροχαίο στη Γαύδο: Από ακατάσχετη αιμορραγία «έσβησε» η φοιτήτρια – Ήταν ζωντανή περιμένοντας βοήθεια

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Κορίνας Λαβράνου σε τροχαίο στην Γαύδο.

Η 27χρονη πριν από λίγα χρόνια είχε επισκεφτεί την Γαύδο και μαγεύτηκε από την ομορφιά της. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε με μηχανή αποφάσισε να μείνει εκεί το τελευταίο διάστημα για να αναρρώσει στο αγαπημένο της νησί.

Η θλίψη της οικογένειας είναι ανείπωτη με συγγενείς να κάνουν λόγο για μια χαμογελαστή κοπέλα που λάτρευε την φύση και ήταν πνεύμα ελεύθερο.

«Ήταν ένα κορίτσι που του άρεσε η ελευθερία», λένε άνθρωποι που τη γνώριζαν.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν η 27χρονη φοιτήτρια πήγε μια βόλτα με έναν φίλο της και για άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε στο γκρεμό στην περιοχή Βαθύ Σελί, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ενδεχομένως να λύθηκε το χειρόφρενο.

Συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου της Γαύδο που έζησε λεπτό προς λεπτό την διάσωση της 27χρονης, η οποία ήταν ζωντανή και ψυχορραγούσε για αρκετές ώρες αβοήθητη.

Ενας φίλος της 27χρονης κατέβηκε μόνος του τον γκρεμό για να της κάνει παρέα και να της δώσει δύναμη να κρατηθεί στη ζωή.

«Η Κορίνα έμεινε αβοήθητη για 7 ώρες»

«Έξι η ώρα το πρωί κατάφερε και σκαρφάλωσε από τον γκρεμό ο οδηγός και ειδοποίησε ότι είχε γίνει ατύχημα. Έξι ώρα λοιπόν ενημερώθηκαν οι Αρχές στο νησί. Το κορίτσι ήταν ζωντανό και είχε τις αισθήσεις του, μιλούσε κανονικά και έμεινε εκεί αρκετές ώρες αβοήθητο. Δεν ξέρω τι έγινε και ποιους ενημερώσανε , γιατί όταν εγώ μίλησα και είπα ότι δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση μου είπαν όλοι ότι υπάρχει πρωτόκολλο που ακολουθούμε. Να σημειώσω  ότι ο  καιρός ήταν πολύ καλός, δεν υπήρχε πρόβλημα με τη θάλασσα που να μην μπορεί να έρθει το Λιμενικό, το Λιμενικό ήρθε με τους άνδρες της ΕΜΑΚ μία η ώρα το μεσημέρι».

Η κοπέλα ήταν ζωντανή μέχρι τις 10 η ώρα και μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρία, ένας φίλος της 28χρονης κατέβηκε τον γκρεμό και της έδινε κουράγιο όσο περίμεναν να  έρθουν οι διασώστες.

Η γυναίκα καταληγεί: «Η κοπέλα ίσως είχε σωθεί αν υπήρχε άμεση βοήθεια από την Κρήτη. Στην Κρήτη δεν  υπήρχε ελικόπτερο να έρθει. Ολόκληρη Κρήτη και δεν υπήρχε ελικόπτερο. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Είμαστε στο έλεος του Θεού».

Η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της όμορφης φοιτήτριας στη Γαύδο προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία, όπως αναφέρει το Flashnews.

Η άτυχη Κορίνα αιμορραγούσε παγιδευμένη μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε στο γκρεμό.

Προηγούμενο άρθροΟ Λουτσέσκου «κλείνει» το μάτι στους δικεφάλους!
Επόμενο άρθροΤο ιταλικό εμβόλιο Takis κατά του κοροναϊού – Πώς δόθηκε ελληνικό όνομα