ΑΕΚ : Δέκα χρόνια από το τελευταίο 0-3 σε ημίχρονο

Μετά από δέκα χρόνια και μια μέρα η ΑΕΚ προηγήθηκε ξανά με 3-0 στο ημίχρονο μιας εκτός έδρας αναμέτρησης για το πρωτάθλημα, στη χθεσινή νίκη επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο, ήταν στις 10 Απριλίου του 2011, όταν για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου τότε, η Ενωση είχε φιλοξενηθεί στην έδρα της Λάρισας, με τον Μανόλο Χιμένεθ ξανά στον πάγκο της.

Τότε, οι κιτρινόμαυροι, είχαν καταφέρει να πετύχουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μόλις στο 18′ προηγούνταν με 3-0, με δυο γκολ του Παναγιώτη Λαγού κι ένα του Κώστα Μανωλά. Η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στο τελικό 2-3.

Από εκεί και πέρα όμως η ΑΕΚ έχει προηγηθεί και με ακόμη μεγαλύτερα σκορ στο ημίχρονο αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου του 2019, δυο γκολ του Πόνσε, ένα του Λιβάγια και ένα του Μάνταλου έγραφαν το 0-4 στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, ενώ το απόλυτο ρεκόρ χρονολογείται στις 8 Μαρτίου του 2009, όταν η ΑΕΚ πέτυχε 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με δυο γκολ του Μπλάνκο, δυο του Τζιμπούρ κι ένα του Σκόκο.

Προηγούμενο άρθροΠώς αποχαιρέτισαν τον Γιώργο Καραϊβάζ Κατσούλης και Καραβάτου
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη : Μπήκε σε σπίτι για να κλέψει και τον πήρε ο ύπνος