Μουνάφο : «Μετά την ισοφάριση βγάλαμε κούραση»

Μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ (1-1) ο Χουάν Μουνάφο τόνισε ότι η ομάδα του μετά το γκολ της ισοφάρισης, που πέτυχε ο ίδιος, έβγαλε κούραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Στο τέλος της χρονιάς τα μεγάλα ρόστερ κάνουν την διαφορά. Εμείς μέσα στην έδρα θέλουμε να παίρνουμε κάτι καλά. Δεν αρχίσαμε καλά θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί πιο νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο νιώθαμε κούραση μετά το γκολ ήταν δύσκολα. Είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε αλλά μετά βγάλαμε κούραση και δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Κάναμε αλλαγές για να κρατήσουμε το 1-1 και ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή».

Για την συνέχεια και την δική του πορεία:

«Είναι δύσκολα για εμάς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε κάνει μια καλή χρονιά η ομάδα έχει παίξει καλή μπάλα. Είναι πρώτη φορά που σκόραρα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα 199 παιχνίδια είναι σημαντικά γιατί εδώ έχω περάσει τη μισή μου καριέρα».

Προηγούμενο άρθροΕλένη Ράντου: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει όταν η κόρη της έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό
Επόμενο άρθρο«Τρέχει» για Παρί ο Γκορέτσκα