Γιαννίκης : «Σα και Χασάν έδειξαν την κλάση τους, έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός»

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην εμφάνιση των Σα και Χασάν και στη γενικότερη ποιότητα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στο Καραϊσκάκη να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί για 70 λεπτά κάναμε ένα καλό ματς. Προηγηθήκαμε στο σκορ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά έδειξαν την κλάση τους ο Σα και ο Χασάν στο γκολ του. Με όλο τον σεβασμό που έχω στον κ. Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό, θα πάμε στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει την κλάση. Θα μπορούσαμε εμείς να πετύχουμε το 2-0, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα», είπε αρχικά ο Γιαννίκης και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε και θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε στο Καραϊσκάκη».

Για το πανό των οπαδών του ΠΑΣ που έγραφε «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω» τόνισε: «Είναι συνολική η δουλειά, είναι ένα πανό που δείχνει τη δουλειά που κάνει όλο το επιτελείο».

Προηγούμενο άρθροΠρώτη καλή στιγμή με Λόπες για την ΑΕΚ (vid)
Επόμενο άρθροΔιέλυσε τις Εσπερίδες ο Ολυμπιακός (132-84)