Χριστίνα Μπόμπα: «Σπάει» η φωνή της καθώς μιλά για τα δίδυμα μωρά της

Ήταν κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμαθαν ότι από δύο θα γίνουν  τέσσερις. Η εγκυμοσύνη της πανέμορφης Χριστίνας έφερε χαρά στο ζευγάρι, το οποίο δεν έκρυψε στιγμή τα ευχάριστα από τους followers και το κοινό του.

Κανείς μας δεν μπορούσε, όμως, να φανταστεί ότι πίσω από τα πλατιά χαμόγελα των διάσημων μελλοντικών γονέων, κρυβόταν ένας αγώνας που περνούν αρκετά ζευγάρια τα οποία θέλουν να τεκνοποιήσουν.

Δεν είναι αυτονόητο το ότι μια γυναίκα που αποφασίζει να γίνει μητέρα μένει έγκυος αμέσως και εύκολα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει συνέντευξη ψυχής στην Ελεωνόρα Μελέτη και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρασε εκείνη και ο αγαπημένος της, καθώς προσπαθούσαν να γίνουν…γονείς. Το ψυχικό φορτίο για την Χριστίνα ήταν βαρύ.

Έτσι, αποφάσισαν να τοποθετήσουν στην μήτρα της δύο έμβρυα, «δύο κοριτσάκια» όπως τα αποκαλεί η ίδια που «ήταν γραπτό τους να έρθουν στην ζωή». Η φωνή της Χριστίνας Μπόμπα ραγίζει καθώς μιλά για αυτό το θέμα και είναι φυσικό.

Η τωρινή της γαλήνη και η απόλαυση της συνθήκης της εγκυμοσύνης ήρθε σαν επιστέγασμα προσπαθειών. συζητήσεων και επιμονής.