«Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός για τον Χοσεϊνί»

Ο Ματζίντ Χοσεϊνί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τράμπζονσπορ αφού δεν τα βρήκε με την τουρκική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του και το όνομά του έχει «παίξει» σχεδόν για όλες τις μεγάλες ομάδες.

Σύμφωνα όμως με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «IRNA» του Ιράν το οποίο και αναδημοσιεύουν ιταλικά Μέσα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει προβάδισμα για την απόκτησή του αφού ήταν ο πρώτος που προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή.

«Από το Ιράν: Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσεϊνί. Ο Παναθηναϊκός είιναι μπροστά. Νέες φωνές μεταφοράς προέκυψαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ που προσεγγίστηκε στο παρελθόν από τη Σαμπντόρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους καθώς και πιο πρόσφατα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ελληνικών συλλόγων.

Όπως ανέφερε το «IRNA», το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν της πατρίδας του, η ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανταγωνίζονται τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος που ξεκίνησε επαφές με την Χοσεϊνί μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρία μάνατζερ Trebisonda», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για Ολυμπιακό
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό στη Μακρινίτσα – Την Τετάρτη οι κηδείες των δύο αδερφών