ΑΕΚ : Στον «αέρα» ο Χιμένεθ – Ώρα αποφάσεων για τον Μελισσανίδη

Η συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με 5-1 έχει φέρει «αναταράξεις» στην Ένωση και φαίνεται πως το «γυαλί» με τον Μανόλο Χιμένεθ έχει ραγίσει και δύσκολα θα κολλήσει.

Ο ανδαλουσιανός τεχνικός εδώ και μερικές μέρες ακουγόταν έντονα ότι βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την Ένωση, αφού δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ και η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική, όμως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τη βαριά ήττα με 5-1 μοιάζει πολύ δύσκολο έως απίθανο να συνεχίσει στους Κιτρινόμαυρους.

Κανένας προπονητής στην ιστορία της Ένωσης δεν έχει επιβιώσει μετά από ήττα 5-1 σε ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους και ο Χιμένεθ δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση.

Τη Δευτέρα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται να πάρει και τη μεγάλη απόφαση σε συνάντηση που θα έχει με τους συνεργάτες του και με τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ.

Προς το παρόν τα πάντα είναι ανοιχτά σχετικά με τον Ισπανό, όμως οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα και μέσα στη μέρα δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν

Μπορεί να έχει υποσχεθεί στον Χιμένεθ ότι θα είναι αυτός που θα δημιουργήσει την ΑΕΚ η οποία θα μπει στην «Αγια-Σοφιά», όμως η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και ο κίνδυνος απώλειας ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κάτι παραπάνω από ορατός.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι το «ηλεκτροσόκ» είναι αναπόφευκτο.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι ακολουθεί την Τετάρτη ο κρίσιμος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00) και δεν υπάρχει έτοιμη λύση προπονητή που να εμπνέει, για να αναλάβει την ομάδα αμέσως, βάζει σε δεύτερες σκέψεις τη διοίκηση.

Προηγούμενο άρθροΈνωση Δικαστών και Εισαγγελέων : Επικίνδυνο το μερικό άνοιγμα των δικαστηρίων
Επόμενο άρθροΤζιτζικώστας : Με ξάφνιασε η ανακοίνωση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου