Έβαλε «φωτιά» στην κορυφή η Σεβίλλη (1-0)

«Φωτιά» στη La Liga έβαλε η Σεβίλλη που επικράτησε με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και αν η Μπαρτσελόνα πάρει το δικό της ματς κόντρα στη Βαγιαδολίδ τη Δευτέρα (5/4) θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο. Στο -3 ήδη η Ρεάλ από την ομάδα του Σιμεόνε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Όμπλακ που κράτησε το μηδέν στις πολλές ευκαιρίες της Σεββίλης. Αποκορύφωμα η απόκρουσή του στο πέναλτι του Οκάμπος στο 6ο λεπτό.

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 70′ με τον Ράκιτιτς να περνά για τον Νάβας που έκανε τη σέντρα και ο Ακούνια με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Σουάρες είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 αλλά ο Μπόνο του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νάβας, Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος (86’ Γκουντέλι), Ακούνια, Σούσο (77’ Πάπου Γκόμες), Χορδάν (86’ Βάσκες), Ντε Γιονγκ (62’ Εν Νεσιρί)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Ερμόσο (77’ Κοντογκμπιά), Χιμένεθ, Λόντι (34’ Κορέα), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (73’ Ερέρα), Γιορέντε, Σουάρες.

Προηγούμενο άρθροΣτερεά Ελλάδα : Βρέφος και 6χρονο κορίτσι ανάμεσα στα κρούσματα – Νεαρές ηλικίες στη Φθιώτιδα
Επόμενο άρθροΕΕ : «Μεγάλη ανησυχία» για τις κινήσεις της Ρωσίας – Στηρίζουμε την Ουκρανία